Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a kupa ma wpływ na szczepienie
marchewka na co??? daj przepis nie badz taka

a mały je z checia marchewke
Ta biegunka moze byc oznaka alergii ale diagnoze ma postawic jaj przyjda wyniki badań
;-)do centrum 30 min i z powrotem to juz godzina, troszke pochodzilysmy po sklepach. w urzedzie miasta pol godz razem z podaniem herbatki (mleko za szybki mi stygnie na spacerze) i jakos zeszlo.co ty robisz na tym spacerku przez 4 godziny??????![]()
hehehe. No i z firanki nie zapominajszczyt normalnie... jak tak mozna sie smiac z ludzi ?
Mamulica mnie az szoklo wczorajpierwszy raz z nimi na czacie aktywnie uczestniczylam i polapac sie za chiny na poczatku nie moglam.... straszne plotkary z listopadowek
![]()

och ty!!!!! dziękuje za zaproszenie ;-)Ja wymiękłam pierwsza haha
to wc Nas najbardziej ciekawi, jesteśmy swinie ja i KAsiula wiem
Musisz musisz, to niezwykły czat w Naszym wykonaniu
hahahaha
Zapraszamy jeszcze raz , dziś piątek , może się Wam uda wygospodarowac czasu trochę
Mimo zmęczenia mamy naprawdę poczucie humoru co nie Klaudzia haha
Kilolek Ciebie też dzis chce widziec i nie wykrecaj się kanapkami i wc![]()

i Antek ta marchewkę je?????pisałam na watku o wizytach... mały mial 2 tygodnie biegunke... smecta i inne leki nic nie dawało. Nie mial innych objawow, zdrowe, radosne dziecko. Lekarka bała sie bakterii i zrobiła badanie moczu i krwi a tam jak w zegarku. Czekamy teraz na posiew kału i zobaczymy. Jak na razie zaleciła dicoflor i marchew- pół kilo marchwii gotowanej przez 2 godziny w litrze wody i zmiksowane na papke.Podajemy po 50 ml przed kazdym karmieniem. i działaa mały je z checia marchewke
Ta biegunka moze byc oznaka alergii ale diagnoze ma postawic jaj przyjda wyniki badań
;-)

w szoku jestem, ze takiemu malemu dziecku jeśc marchewkę kazali 
i Antek ta marchewkę je?????w szoku jestem, ze takiemu malemu dziecku jeśc marchewkę kazali
![]()

do centrum 30 min i z powrotem to juz godzina, troszke pochodzilysmy po sklepach. w urzedzie miasta pol godz razem z podaniem herbatki (mleko za szybki mi stygnie na spacerze) i jakos zeszlo.
dziewczyny wilkinsons ma super promocje na pampersa !!!!! podwojne opakownie,w zaleznosci od rozmiaru-3ki chyba 74szt, 4ki - 60 oba za £5.97. 2ki tez tanio,juz nie pamietam za ile,chyba podobnie. ja kupilam 3ki,a potem w domu sprawdzilam, ze mam ich baaaardzo duzo,bo jak ktos przynosil to zawsze 3ki,sprobuje wymienic na 4
z kapiela probowalam,mala ja uwielbia i zwykle sie od razu uspokaja.wczoraj tez,ale tylko na 5 min, chociaz woda byla na pewno ciepla,ajak ja wyjelam i probowalam ubrac to dopiero sie rozdarla.zwykle nie marudzi.wtedy juz przyszla pora na suszarke
jutro napewno zerkne
a 3jki sa do 9kg chyba wiec starcza na dlugooooo ;-)
No właśnie też byłam w szoku i nie wiedziałam , czy sie posłuchać, ale z drugiej strony to ona jest lekarzem i chyba wie co robi i jej zaufałam.. I jak na razie nie żałuję- nic mu od tej marchewki nie jest i nie ma już biegunki. Zobaczymy czego dowiemy sie w poniedziałek;-)![]()
najwazniejsze ze biegunka przeszla
Ja od polowy lutgo zapisuję się na fitness z siostrą- będziemy się motywować wzajemnie;-);-)
mary wzruszył mni ten filmale na dzień dzisiejszy ciazy mowie nie
![]()
za dobrze pamietam jej koncowke, szpital, pobyt na patologii![]()

No pieknie

dzwonie do mopsu a oni mowia ze wyslali i musi byc juz na karcie. No nic, znowu sprawdzam, nie ma. W koncu zadzwonilismy do banku, a oni ze owszem pieniadze sa, tyle i tyle, ale nie moge wyjac bo z tej karty mozna tylko raz w miesiacu
Pytam sie "Jak to?Przeciez mozna bylo wyciagac trzy razy w miesiacu!" Mozna bylo, ale na starych kartach (w grudniu odbieralam nowa, bo stara stracila waznosc i rodzinne za grudzien wyciagnelam 1 stycznia). I mowie mu ze mnie nikt o tej zmianie nie poinformowal, a on na to ze pozostaje zlozyc skarge do mopsu. W poniedzialek bede dzwonic z awantura 
moja rodzinka zrzutke zrobila i nam pozycza jedno szczescie... A ja juz mam dosc

czy ktoras z dziewczyn z uk uzywala gripe water? bo dzisiaj kupilam i jej dalam i baki wprawdzie leca, ale zastanawiam sie, czy moze o nie po tym tak wyla![]()