reklama

Listopad 2009

właśnie wróciłam z Kubą ze spaceru , ale mnie zasypało wyglądałam jak bałwan ;-) no ale mój wózek daje rade nawet w spore zaspy jak wjechałam (sypie momentami tak że nic nie widać) to się z nich wydostałam bez większego problemu :-)

reklama
:-D

a kupa ma wpływ na szczepienie :confused::baffled::confused:
marchewka na co??? daj przepis nie badz taka

pisałam na watku o wizytach... mały mial 2 tygodnie biegunke... smecta i inne leki nic nie dawało. Nie mial innych objawow, zdrowe, radosne dziecko. Lekarka bała sie bakterii i zrobiła badanie moczu i krwi a tam jak w zegarku. Czekamy teraz na posiew kału i zobaczymy. Jak na razie zaleciła dicoflor i marchew- pół kilo marchwii gotowanej przez 2 godziny w litrze wody i zmiksowane na papke.Podajemy po 50 ml przed kazdym karmieniem. i działa:tak::tak: a mały je z checia marchewke:tak: Ta biegunka moze byc oznaka alergii ale diagnoze ma postawic jaj przyjda wyniki badań:happy2:;-)

co ty robisz na tym spacerku przez 4 godziny?????? :szok::szok::szok:
do centrum 30 min i z powrotem to juz godzina, troszke pochodzilysmy po sklepach. w urzedzie miasta pol godz razem z podaniem herbatki (mleko za szybki mi stygnie na spacerze) i jakos zeszlo.

dziewczyny wilkinsons ma super promocje na pampersa !!!!! podwojne opakownie,w zaleznosci od rozmiaru-3ki chyba 74szt, 4ki - 60 oba za £5.97. 2ki tez tanio,juz nie pamietam za ile,chyba podobnie. ja kupilam 3ki,a potem w domu sprawdzilam, ze mam ich baaaardzo duzo,bo jak ktos przynosil to zawsze 3ki,sprobuje wymienic na 4

z kapiela probowalam,mala ja uwielbia i zwykle sie od razu uspokaja.wczoraj tez,ale tylko na 5 min, chociaz woda byla na pewno ciepla,ajak ja wyjelam i probowalam ubrac to dopiero sie rozdarla.zwykle nie marudzi.wtedy juz przyszla pora na suszarke

Ostatnia edycja:
hehehe. No i z firanki nie zapominaj :wściekła/y: szczyt normalnie... jak tak mozna sie smiac z ludzi ? :-D:-D:-D:-D

Mamulica mnie az szoklo wczoraj :szok::szok::szok: pierwszy raz z nimi na czacie aktywnie uczestniczylam i polapac sie za chiny na poczatku nie moglam.... straszne plotkary z listopadowek :-D:-D
:-D:-D:-D:-D

Ja wymiękłam pierwsza haha:-D

:-D:-D:-D

to wc Nas najbardziej ciekawi, jesteśmy swinie ja i KAsiula wiem :-D

Musisz musisz, to niezwykły czat w Naszym wykonaniu:-D

hahahaha:-D:-D:-D
Zapraszamy jeszcze raz , dziś piątek , może się Wam uda wygospodarowac czasu trochę:-D
Mimo zmęczenia mamy naprawdę poczucie humoru co nie Klaudzia haha:-D
Kilolek Ciebie też dzis chce widziec i nie wykrecaj się kanapkami i wc :-D
och ty!!!!! dziękuje za zaproszenie ;-):-p

pisałam na watku o wizytach... mały mial 2 tygodnie biegunke... smecta i inne leki nic nie dawało. Nie mial innych objawow, zdrowe, radosne dziecko. Lekarka bała sie bakterii i zrobiła badanie moczu i krwi a tam jak w zegarku. Czekamy teraz na posiew kału i zobaczymy. Jak na razie zaleciła dicoflor i marchew- pół kilo marchwii gotowanej przez 2 godziny w litrze wody i zmiksowane na papke.Podajemy po 50 ml przed kazdym karmieniem. i działa:tak::tak: a mały je z checia marchewke:tak: Ta biegunka moze byc oznaka alergii ale diagnoze ma postawic jaj przyjda wyniki badań:happy2:;-)
i Antek ta marchewkę je????? :szok::szok::szok::szok: w szoku jestem, ze takiemu malemu dziecku jeśc marchewkę kazali :szok:

i Antek ta marchewkę je????? :szok::szok::szok::szok: w szoku jestem, ze takiemu malemu dziecku jeśc marchewkę kazali :szok:

No właśnie też byłam w szoku i nie wiedziałam , czy sie posłuchać, ale z drugiej strony to ona jest lekarzem i chyba wie co robi i jej zaufałam.. I jak na razie nie żałuję- nic mu od tej marchewki nie jest i nie ma już biegunki. Zobaczymy czego dowiemy sie w poniedziałek;-):tak:

do centrum 30 min i z powrotem to juz godzina, troszke pochodzilysmy po sklepach. w urzedzie miasta pol godz razem z podaniem herbatki (mleko za szybki mi stygnie na spacerze) i jakos zeszlo.

dziewczyny wilkinsons ma super promocje na pampersa !!!!! podwojne opakownie,w zaleznosci od rozmiaru-3ki chyba 74szt, 4ki - 60 oba za £5.97. 2ki tez tanio,juz nie pamietam za ile,chyba podobnie. ja kupilam 3ki,a potem w domu sprawdzilam, ze mam ich baaaardzo duzo,bo jak ktos przynosil to zawsze 3ki,sprobuje wymienic na 4

z kapiela probowalam,mala ja uwielbia i zwykle sie od razu uspokaja.wczoraj tez,ale tylko na 5 min, chociaz woda byla na pewno ciepla,ajak ja wyjelam i probowalam ubrac to dopiero sie rozdarla.zwykle nie marudzi.wtedy juz przyszla pora na suszarke

katrenki tez pisala o promocji :tak: jutro napewno zerkne :tak: a 3jki sa do 9kg chyba wiec starcza na dlugooooo ;-)

a suszarka widze niezawodna :-D

No właśnie też byłam w szoku i nie wiedziałam , czy sie posłuchać, ale z drugiej strony to ona jest lekarzem i chyba wie co robi i jej zaufałam.. I jak na razie nie żałuję- nic mu od tej marchewki nie jest i nie ma już biegunki. Zobaczymy czego dowiemy sie w poniedziałek;-):tak:

heh fajnie z ta marchewka. pewnie antos nabierze slicznego kolorku na buzce z tej marchewki :tak: najwazniejsze ze biegunka przeszla:tak:

Ja od polowy lutgo zapisuję się na fitness z siostrą- będziemy się motywować wzajemnie;-);-)
mary wzruszył mni ten film:tak::tak: ale na dzień dzisiejszy ciazy mowie nie:no::no:
za dobrze pamietam jej koncowke, szpital, pobyt na patologii:no::no:

martolinka koncowke mialysmy bardzo podona wiec wiem co czujesz do tego moje swedzenie przez ostatnie 2 miechy a i tak jakos ciagnie mnie coraz bardziej do nastepnego dzidziusia :tak::tak:

Nie wiem czy Was nadrobie bo mi glowa peka.

I pewnie Was zanudze, ale rewelacji zwiazanych z chrzcinami nie koniec :baffled:

Wczoraj mialo byc becikowe na koncie + rodzinne. Mam karte przedpłacona. No i nie ma i nie ma, dzis juz wszyscy znajomi mieli zasiłki i my wciaz brak srodkow na koncie :baffled: dzwonie do mopsu a oni mowia ze wyslali i musi byc juz na karcie. No nic, znowu sprawdzam, nie ma. W koncu zadzwonilismy do banku, a oni ze owszem pieniadze sa, tyle i tyle, ale nie moge wyjac bo z tej karty mozna tylko raz w miesiacu:confused: Pytam sie "Jak to?Przeciez mozna bylo wyciagac trzy razy w miesiacu!" Mozna bylo, ale na starych kartach (w grudniu odbieralam nowa, bo stara stracila waznosc i rodzinne za grudzien wyciagnelam 1 stycznia). I mowie mu ze mnie nikt o tej zmianie nie poinformowal, a on na to ze pozostaje zlozyc skarge do mopsu. W poniedzialek bede dzwonic z awantura :cool:
Ale co mi po awanturze jak kasy nie mam, a jutro chrzciny :wściekła/y: moja rodzinka zrzutke zrobila i nam pozycza jedno szczescie... A ja juz mam dosc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry