• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
mają małe to przednie kółko, więc nie jest idealnie, chociaż można dokupić terenowe i wtedy będzie zapewne git :tak:... ale za to świetnie się sprawdza na ostrych zakrętach... np w domu jest idealny :-p potrafi zawrócić w miejscu...

Jak dla mnie super!!! po sniegu tez nim jezdzilam (nie takim jak w PL ale jednak) i nie stawial oporow. na ogrodzie mam kamyczki i po nich tez dawal rade. chodniki, dziury itp itp to dla buzza pestka :tak: a tak jak pisala Iza zawsze mozesz dokupic przednie kolo terenowe i bedzie ok ale wydaje mi sie ze i na zwyklym bys sobie poradzila :tak:;-)

dzięki za info

dziunka, ale masz pod górkę z tymi chrzcinami
Ja mam nadzieję, że rodzinka nie zadzwoni z taką samą informacją:sorry2:

nic mi lepiej dzisiaj nie mow, bo moj synek jeszcze takiego popisu jak dzisiaj nigdy nie dal. Cały dzien puszczal smierdzace baki nie do wytrzymania, a od 17 to juz byl w jedym ryku i nawet nie wziol cyca. Nie wiem cy to kolki, ale napewno nie mogl zrobic kupy, kropelki pomagaly na chwile, po kapaniu tez nie chcial cyca i dalam mu bebiko w butli i sie przynajmniej najadl. Koszmar jakis, a teraz sie jeszcze rzuca, ale nie placze jednym ciagiem mam nadzieje zeo 22 padnie ahhhhhh szkoda gadac
u mnie to samo, tylko kupa wczoraj byla na szczescie. a o 9 wieczorem jak sie rozdarla, jakby kto ja ze skory obdzieral. pierwszy raz wlaczylam suszarke. 5 sekund, oczy jak spodki i patrzy sie na mnie jakby pytala: mama,co to????
5-10 min i spala. ale pol godz pozniej juz wstala. wlasnie probuje zjesc swoja piastke. dzisiaj robi to wyjatkowo intensywnie.i jeszcze czasami wklada ja za gleboko i sie dlawi:szok:. o cycu wczesniej tez zapomnij, na szybko dalam troche modyfikowanego (mam takie gotowe w kartonie uht, tylko podgrzac) a potem sciagnelam.
a spaceru dzisiaj miala prawie 4 godz:-)

czy ktoras z dziewczyn z uk uzywala gripe water? bo dzisiaj kupilam i jej dalam i baki wprawdzie leca, ale zastanawiam sie, czy moze o nie po tym tak wyla:baffled:

czy ktoras z dziewczyn z uk uzywala gripe water? bo dzisiaj kupilam i jej dalam i baki wprawdzie leca, ale zastanawiam sie, czy moze o nie po tym tak wyla:baffled:
ja co prawda użyłam tylko raz i nie płakał potem więc chyba zadziałało
na silne kolki polecam sab simplex :tak:, kupowałam szwagierce na ebay sprowadzane z Niemiec i naprawdę dały radę bo oni już nie mieli siły do swojego dziecka

A sprobuj ja do cieplej wody wlozyc i polewac brzuszek. Tak mi doradzila polozna, i pewnego dnia w kryzysowym momencie , nalalam wody i ja wykapalam. Dodam ze byla juz po kapieli. Zadzialalo :-D Aha i od kilku dni nie podaje jej zadnych kropelek na kolke ;-) tylko herbate z kopru hipp

jak dla mnie woda na kolki czy jakikolwiek bol brzuszka REWELACJA. Ja sama gdy tylko brzuch mnie boli wskakuje pod prysznic albo do wanny przechodzi od razu...

A wiec przylaczam sie do Twojej rady Ilonko! :tak::tak:;-) no i woda uspakaja tez i meczy wiec dzidzia padnie po kapieli od razu :)

Dziewczyny przez tego czata wczoraj nie moglam zasnac caly czas sie zastanawialam czy nie sprobowac zalaczyc tego neta jeszcze raz hehehe uzalezniajace to....:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry