• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
a ja zawsze chciałam mieć dwójkę....chociaż niekiedy niezły sajgon jest jak muszę ogarnąć sama moją dwójeczkę:-)ale .... wszystko wynagradzają mi moje dzieci:-):-):-)

mam pytanie do mam, które mają buzzy.....jak się sprawują podczas jazdy na nierównym terenie:confused::confused::confused:chodzi mi o krzywe chodniki, jakieś błotko:dry:
Aktualnie szukam spacerówki i nie powiem, podoba mi się, ale właśnie potrzebuję wózka nie tylko na idealne warunki

a ja zawsze chciałam mieć dwójkę....chociaż niekiedy niezły sajgon jest jak muszę ogarnąć sama moją dwójeczkę:-)ale .... wszystko wynagradzają mi moje dzieci:-):-):-)

mam pytanie do mam, które mają buzzy.....jak się sprawują podczas jazdy na nierównym terenie:confused::confused::confused:chodzi mi o krzywe chodniki, jakieś błotko:dry:
Aktualnie szukam spacerówki i nie powiem, podoba mi się, ale właśnie potrzebuję wózka nie tylko na idealne warunki

mają małe to przednie kółko, więc nie jest idealnie, chociaż można dokupić terenowe i wtedy będzie zapewne git :tak:... ale za to świetnie się sprawdza na ostrych zakrętach... np w domu jest idealny :-p potrafi zawrócić w miejscu...

hejka, my tez już dzisiaj spacerek zaliczyłyśmy, wprawdzie krótki bo ok 40 min ale zawsze coś:tak::tak: strasznie wiało, a i zadużo dróg przejezdnych nie było, ale dałyśmy radę, jedak może ten X-lander i ciężki ale w takich warunkach sprawdza się idelanie :tak::tak: jednak duze pompowane koła sa bezcenne hehhehno

to sobie posiedziałam juz mi się "Głodzilla" obudziła ;-)

Dziunka i tym własnie sposobem u mnie chrzciny znow na 35 osób.
Poprzednim razem mimo, ze w domu to i tak wydałam 1000zł nażarcie :wściekła/y:ale fakt, że żarcia było full

Ja dzisiaj byłam na spacerku 2 godzinki, cieplutko, akurat nie śnieżyło, ale oczywiście nie odśnieżone :wściekła/y::wściekła/y:masakra jakaś

kochane macie pozdrowienia od royanna pisalam z nia na NK mowila ze nie ma czasu bo ciagle albo Macius albo Alanek chorzy i doszed jeszcze maz yh... obiecala ze jak bedzier miala chwile odezwie sie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry