kurcze wieje jak diabli ale chyba i tak wyjde na spacer..powoli swiruje w tym domu![]()
Ja wczoraj juz nie wytrzymalam i wyszlam z domu, dzis chyba tez wyjde- tylko niech przestanie padac snieg

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurcze wieje jak diabli ale chyba i tak wyjde na spacer..powoli swiruje w tym domu![]()

:-)

zafiskalizowałaksiędzu dałam 100 zł o razu wyjąła zeszyt i wpisał...po co wpisał hm???
a u mnie sloneczko dzis, niebo prawie bezchmurne 8stopni w plusie a wiec ide sie ubierac i idziemy na podboj miasta:-)
przepraszam bo pewnie was tylko rozzloszcze tym tekstem![]()

Ale im sie trafilo! Rok po roku i do tego parka 
He he... Ja Wam powiem że za nic w świecie nie potrafię wyobrazić sobie posiadania w chwili obecnej drugiego dzieckaWlasnie kumpela napisala ze na 100% bedzie synek wiec smigam do niej po ciuchy po coreczceAle im sie trafilo! Rok po roku i do tego parka
![]()
Ale ja akurat jestem absolutną zwolenniczką jedynaków

He he... Ja Wam powiem że za nic w świecie nie potrafię wyobrazić sobie posiadania w chwili obecnej drugiego dzieckaAle ja akurat jestem absolutną zwolenniczką jedynaków
![]()
![]()

He he... Ja Wam powiem że za nic w świecie nie potrafię wyobrazić sobie posiadania w chwili obecnej drugiego dzieckaAle ja akurat jestem absolutną zwolenniczką jedynaków
![]()
![]()