• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

No i w koncu robimy chrzciny w restauracji. HUUURRRAAA!!!:-D A ze po znajomosci to 50 zł jeszcze utargowalismy + zupa gratis :-D i jest pieknie. No i tesciowa upiecze 3 ciasta wiec do kupienia tylko tort :-)

reklama
dziunka to masz kopot z głowy:tak: My bedziemy robic chrzciny na wilkanoc .
Jakie miejsce wybrałaś?

Mamy taka restauracje w Wejherowie na os.kaszubskim. Kiedys byla tam dyskoteka Adria, a teraz jest OldStarsClub. Mama miala tam w sierpniu chrzciny, a dziadkowie w 2008 złote gody. Jest tanio, ladnie i jedzenie rewelacja - a ja to z tych wybrednych jesli chodzi o jedzenie;-)

Mamy taka restauracje w Wejherowie na os.kaszubskim. Kiedys byla tam dyskoteka Adria, a teraz jest OldStarsClub. Mama miala tam w sierpniu chrzciny, a dziadkowie w 2008 złote gody. Jest tanio, ladnie i jedzenie rewelacja - a ja to z tych wybrednych jesli chodzi o jedzenie;-)

nic nie wiem o tym miejscu:tak: mi najbardziej pasuje jedzonko z karczmy Rzym w Redzie. Zawsze dobre i tanie , ale tam nie ma atmosfery na chrzciny:sorry2:

ja (jak wszystkie kobiety od strony mamy) mam kiepską bardzo krew - kiedyś należałam się na hematologii itd ale nikt nie wiedział co ze mną robić bo przy tych szokująco niskich parametrach ja zawsze czułam się świetnie. W ciąży (i tylko wtedy) wyniki miałam super. Po cesarce znów niecałe 7:baffled:. Już lekarzom o tym nie wspominam bo sieją panikę a ja już się tym nie przejmuję (podobnie jak moja mama, wcześniej babcia itd):sorry2::tak:

To tak jak u mnie w rodzinie- niskie cisnienie u wszystkich babek.

nic nie wiem o tym miejscu:tak: mi najbardziej pasuje jedzonko z karczmy Rzym w Redzie. Zawsze dobre i tanie , ale tam nie ma atmosfery na chrzciny:sorry2:

Rzym? A gdzie to?
Moje ulubione to wszystkie knajpki gdzie maja dobre dania z makaronem. Im bardziej wymyslne tym ja szczesliwsza:-D
Jest Duet w Wejherowie jak sie jedzie w strone morza. Maja bardzo dobre jedzenie. No i Kwadrans w Gdynii- tylko tam ciezko z miejscem :baffled:

reklama
A u nas kiepska reakcja na szczepienie u Julki. Placze juz od pol godziny, z malymi przerwami, trzesie sie, bo jest jej zimno i znowu boli zab ale z drugiej strony. i teraz nie wiem czy zab czy szostki ktore wychodza. A pisalam ze jej wywiercila babka w zebie dwie dziurki i skasowala 40 zl?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry