• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Moja mała przechodzi skoki rozwojowe... Normalnie ręce opadają... śpi po 10 minut, max 20 i wstaje i płacze i tak non stop...

nic mi lepiej dzisiaj nie mow, bo moj synek jeszcze takiego popisu jak dzisiaj nigdy nie dal. Cały dzien puszczal smierdzace baki nie do wytrzymania, a od 17 to juz byl w jedym ryku i nawet nie wziol cyca. Nie wiem cy to kolki, ale napewno nie mogl zrobic kupy, kropelki pomagaly na chwile, po kapaniu tez nie chcial cyca i dalam mu bebiko w butli i sie przynajmniej najadl. Koszmar jakis, a teraz sie jeszcze rzuca, ale nie placze jednym ciagiem mam nadzieje zeo 22 padnie ahhhhhh szkoda gadac

No to ja chyba nie wiem co to skoki rozwojowe... :-p
Pomarudzi pol godz i spi :-)
tfu tfu - oby nie zapeszyc..

reklama
No co Ty :szok: Nie dam im tej satysfakcji:no:. Pomysla, ze moga za kazdym razem sie obrazac a ja bede leciec do nich na kolanach i przepraszac :confused::baffled:
ja cie jak najbardziej rozumiem,
ale ja to nie chcialabym byc na miejscu tych dwoch braci ktorzy nie zostali zaproszeni
mi by bylo przykro
rozumiem twoja sytuacje finansowa, ale ja tam bym zaprosila wszystkich albo nikogo, w sensie tylko chrzesnych i rodzicow

ja cie jak najbardziej rozumiem,
ale ja to nie chcialabym byc na miejscu tych dwoch braci ktorzy nie zostali zaproszeni
mi by bylo przykro
rozumiem twoja sytuacje finansowa, ale ja tam bym zaprosila wszystkich albo nikogo, w sensie tylko chrzesnych i rodzicow

U mnie sa tylko chrzestni, rodzice i dziadkowie. Poza tym nie zaprosilismy 4 braci, kazdy ma zone i 3-4 dzieci, wiec na to nas nie stac. Juz nie mowiac o tym, ze my na przyjecia czy urodziny dzieci nie jestesmy zapraszani, bo u nich w rodzinie nie ma takiego zwyczaju.Tylko rodzice i chrzestni. Za duza rodzina i nikogo nie stac. I z tych czterech braci tylko jeden ma pretensje. Ten najmlodszy, co dopiero sie z domu wyprowadzil :baffled: Zawsze mowil ze zaopiekuje sie mama, a teraz ja zostawil z kredytami, ktore sam pozaciagal, zawinal dupe i mieszka u dziewczyny, z ktora sie hajta w sierpniu, a nawet matka jej na oczy nie widziala. Wiec tu jest troszke sprawa bardziej skomplikowana :-p

To fajnie ze dala znac co i jak. Mam nadzieje ze szybko powroca do zdrowia.

A ja dostane zaraz dzikiej kur$#cy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dostalam maila od dziadka: "Jak bedzie tak dallej sypac to w sobote na chrzciny nie przyjedziemy"
No comment :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja Ci powiem kochana, ze ja bym to wszsytko w cholre na twoim miejscu rzuciła...
zdecydowanie wszystko pod górę z tymi chrzcinami...

Kochane a dzisiaj co? zdradzacie chat z forum ? :P

oj dziunka wspolczuje patrze kazdy szuka problemu zeby nie przyjsc niech nie przychodza ... w ksiedze gosci (w albumie co kupilas) wpiszesz kto byl a pozniej córa spyta czemu nei było dziadka a ty powiesz bo snieg padał :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry