agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Tośka no ciekawa jestem co Ci Svensonka napisze 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pol na pol sie zgadza moja mama i siostra to waga ale pracowite jak mrowki ale do kasy i milosci rzeczywiscie nie maja szczesciatylko to zazwyczaj do facetow pisane
to przesadza wlasciwie o wszystkim.Wagi maja krotka pamiec i wzrok, dwie lewe rece tepy sluch i dowcip ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku.nie maja szczescia do pieniedzy powodzenia w milosci rozumu i zdrowia
tylko to zazwyczaj do facetow pisane
to przesadza wlasciwie o wszystkim.Wagi maja krotka pamiec i wzrok, dwie lewe rece tepy sluch i dowcip ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku.nie maja szczescia do pieniedzy powodzenia w milosci rozumu i zdrowia
co do wzroku to się zgadza okulary noszęmam duży kalendarz więc z pamięcią jakoś daję radę
słuch muzyczny więc odpada, poczucie humoru cięte raczej
ambicje zawodowe dopiero sie rozkręcają
miłości pod dostatkiem a kasy nigdy za wiele hehehe
do naszych mezow:Svensonka a Ja też mogę prosic o dowcipny horoskop?
no baaaaaaaaaahehe to się nazywa samoocena:-)