reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tylko to zazwyczaj do facetow pisane
to przesadza wlasciwie o wszystkim.Wagi maja krotka pamiec i wzrok, dwie lewe rece tepy sluch i dowcip ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku.nie maja szczescia do pieniedzy powodzenia w milosci rozumu i zdrowia
pol na pol sie zgadza moja mama i siostra to waga ale pracowite jak mrowki ale do kasy i milosci rzeczywiscie nie maja szczescia

najpierw jest twardy i suchy
ale jak go wlozy
i wyciagnie to staje sie
miekki i mokry....Co to jest???+
No przeciez rogalik w mleku Ty Swintuchu!!!!
HEEEEEEEEEEEEEE

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tylko to zazwyczaj do facetow pisane
to przesadza wlasciwie o wszystkim.Wagi maja krotka pamiec i wzrok, dwie lewe rece tepy sluch i dowcip ambicje zawodowe i poczucie humoru w zaniku.nie maja szczescia do pieniedzy powodzenia w milosci rozumu i zdrowia

co do wzroku to się zgadza okulary noszę :-p mam duży kalendarz więc z pamięcią jakoś daję radę :-p słuch muzyczny więc odpada, poczucie humoru cięte raczej :-D ambicje zawodowe dopiero sie rozkręcają :-D miłości pod dostatkiem a kasy nigdy za wiele hehehe

to ja na spacerze 1 stycznia wial wiatr wiec fryzura roztrzepana

niemoglam sie powstrzymac :-pale wiecej juz nic niebede wklejac a plytki tez juz odlozylam bo 2 wogole niechcialy mi sie otworzyc :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
to ja poprosze sversonka dla stzrelac (ja) i lew (maz)

a chcecie kawal?
dlaczego blondynka zmienia dziecku pampersa raz w miesiacu?????
-bo na opakowaniu jest napisane "do 20 kg" :-D
oczywiscie mam nadzieje ze zadne blondyneczki sie nieobraza ;-)

Do góry