hehe to się nazywa samoocena:-)

chciałam trochę ostrzej ale moderatorzy hihihDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
hehe to się nazywa samoocena:-)

chciałam trochę ostrzej ale moderatorzy hihih
moderatorzy ;-)

to ja poprosze sversonka dla stzrelac (ja) i lew (maz)
a chcecie kawal?
dlaczego blondynka zmienia dziecku pampersa raz w miesiacu?????
-bo na opakowaniu jest napisane "do 20 kg"
oczywiscie mam nadzieje ze zadne blondyneczki sie nieobraza ;-)

ok czekajto ja poprosze sversonka dla stzrelac (ja) i lew (maz)
a chcecie kawal?
dlaczego blondynka zmienia dziecku pampersa raz w miesiacu?????
-bo na opakowaniu jest napisane "do 20 kg"
oczywiscie mam nadzieje ze zadne blondyneczki sie nieobraza ;-)

Lew
maja skonnosci do narkotykow, alkoholu i rozpusty.Nie lubia sie uczyc z trudem koncza szkoly.Lubia zeznawac przed sadem ale klamia.Zdemaskowani wywoluja awantury i dantejskie sceny.W zyciu rodzinnym zadko uczestnicza

Ociezali umyslowo z trudem ucza sie podstawowych rzeczy:tabliczka mnozenia wyjatki z "rz" mozna utrwalic klapsami.W pracy czesto dezorganizuja wszystko, dzieki czemi awansuja szybko na wysokie stanowiska.W kontaktach z ludzmi niezmiernie uciazliwi z powodu najmniejszego pretekstu ale i bez tez.Wywoluja czesto bitki.Na szczescie zyja krotkoto ja poproszę barana jeszcze![]()