reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
to ja poprosze sversonka dla stzrelac (ja) i lew (maz)

a chcecie kawal?
dlaczego blondynka zmienia dziecku pampersa raz w miesiacu?????
-bo na opakowaniu jest napisane "do 20 kg" :-D
oczywiscie mam nadzieje ze zadne blondyneczki sie nieobraza ;-)

ja dzisiaj wróciłam w końcu do blondu :-):-) już nie mogłam patrzeć na ten mój średni blond który wyglądał jak czekolada :-D:-D

to ja poprosze sversonka dla stzrelac (ja) i lew (maz)

a chcecie kawal?
dlaczego blondynka zmienia dziecku pampersa raz w miesiacu?????
-bo na opakowaniu jest napisane "do 20 kg" :-D
oczywiscie mam nadzieje ze zadne blondyneczki sie nieobraza ;-)
ok czekaj
strzelec:Wykazuje duzo energi i pomyslowosci urodzony dzialacz spoleczny.Czego sie nie dotknie to spiepszy. w dziecinstwie zabiera dzieciom cukierki.Ma sklonnosci do podgladania w toaletach.na starosc spisuje wspomnienia odpoczatku do konca zmyslone

Lew
maja skonnosci do narkotykow, alkoholu i rozpusty.Nie lubia sie uczyc z trudem koncza szkoly.Lubia zeznawac przed sadem ale klamia.Zdemaskowani wywoluja awantury i dantejskie sceny.W zyciu rodzinnym zadko uczestnicza

Zupełnie bez jakiejkolwiek okazji kupiłem żonie piękny bukiet kwiatów. Wręczam go mojej kochanej, na to ona:
- Tak, Tak! Teraz muszę znów 14 dni nogi rozkładać!
Na to ja:
- A dlaczego? Nie mamy wazonu?

to ja poproszę barana jeszcze :-D:-D
Ociezali umyslowo z trudem ucza sie podstawowych rzeczy:tabliczka mnozenia wyjatki z "rz" mozna utrwalic klapsami.W pracy czesto dezorganizuja wszystko, dzieki czemi awansuja szybko na wysokie stanowiska.W kontaktach z ludzmi niezmiernie uciazliwi z powodu najmniejszego pretekstu ale i bez tez.Wywoluja czesto bitki.Na szczescie zyja krotko
Tak ksiazka podaje ale bzduryyyyyyyyyyyy

reklama
Zupełnie bez jakiejkolwiek okazji kupiłem żonie piękny bukiet kwiatów. Wręczam go mojej kochanej, na to ona:
- Tak, Tak! Teraz muszę znów 14 dni nogi rozkładać!
Na to ja:
- A dlaczego? Nie mamy wazonu?

Pewien facet ożenił się z piękną kobietą. W noc poślubna ucieszony leży w łóżku i czeka na żonę.
- Kochanie, pośpiesz się i chodź do łózka...
Patrzy, a żona wyciąga szklane oko i sztuczną szczękę. Facet trochę zszokowany, ale trzyma fason i mówi:
- Kochanie, nie każ mi czekać tak długo...
Na to żona odkręca drewnianą rękę. Mąż, choć w szoku, ale wciąż napalony:
- Wejdziesz w końcu do tego łóżka?!
Żona odpina sztuczną nogę. Na to mąż, zrezygnowany:
- Wiesz co, kochanie? Może rzuć mi po prostu dupę....

Do góry