reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja na razie nie czuje nic.... bole brzucha byly kilka dni temu wiec to za wczesnie zdecydowanie i juz nie wiem o co chodzi... a moze jednak taka niespodzianka bedzie???
w pierwszej ciazy tez nie mialam zadnych objawow, dopiero w 6 tyg.
tylko tradzik mi sie pojawia, no ale to akurat nie swiadczy o niczym....

sądzisz że test już by pokazał ciążę jak zostały mi 4 dni do @:confused:

reklama
a macie kobietki jeszcze zeby humorki dobre byly

Mąż z żoną leżeli wieczorem w łóżku. Mężowi zachciało się pić, a że leżał od ściany, zaczyna powoli przechodzić przez żonę. Ta sądząc, że mąż ma ochotę na seks, mówi:
- Zaczekaj, mały jeszcze nie śpi.
Po trzech minutach mąż ponownie próbuje przejść przez żonę, bo nadal męczy go pragnienie.
- Mówiłam ci: zaczekaj, bo mały jeszcze nie śpi.
Mąż wytrzymuje jeszcze chwilę, a potem wstaje delikatnie, żeby nie przeszkadzać żonie i nie budzić dziecka. Idzie do kuchni, odkręca kran i stwierdza, że nie leci woda. Sprawdza w czajniku - wody też nie ma. W końcu wyciąga z lodówki szampana. Żona słysząc huk otwieranego szampana, woła:
- Co ty tam robisz?!
Na to dziecko:
- Nie chciałaś mu dać dupy , to się zastrzelił!

:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Idę się poprzytulać. ;-)

Dobranoc. ;-)

nie, myslę ze nie... mozesz sie pokusic na dzien przed ale tez nie wszystkim wykazalby juz... no chyba ze zrobisz betke.... ona powinna byc juz wiarygodna jesli minelo 10d od owu

;-)no to mamy jasność betkę mogę zrobić ale dopiero za dwa dni bo teraz idę dwa dni na 7 do pracy :-D

poczekamy zobaczymy bo już świruję jak co miesiąc:tak:

lecę się kąpać ale kompa jeszcze nie wyłączam :-D

kąpiel odpręża, ja już po
córcię już uspilam i troche posiedze i lece do mezusia
dzis mi sie snilo ze sie przytulalismy wiec moze trzeba ten sen zrealizowac:tak:

kąpiel odpręża, ja już po
córcię już uspilam i troche posiedze i lece do mezusia
dzis mi sie snilo ze sie przytulalismy wiec moze trzeba ten sen zrealizowac:tak:

:-)już po kąpieli!!! niestety samotnej bo moja druga połówka na męskich urodzinach dzisiaj :-D pewnie niedługo wyląduje w domku;-) mam nadzieję bo łóżka mi się nie chce ścielić :-D

reklama
Do góry