• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Chyba najlepiejbędzie jeśli nie będziesz Go informować o szczegółach cyklu, nie wiem jak twój, ale mój nigdy nie wie kiedy mam miec @ czy kiedy się trzeba starać. Im mniej będzie wiedział tym mniej będzie Cie stresował. Takie jest moje zdanie, a wy co sądzicie.
Mojego trzeba było przekonywać do dzieci, więc tylko ci pozazdrościć....

:happy2: mój wie, bo go informuję :tak: i mówię np., że owu przed nami i wie, że będziemy działać :tak: a do tego cieszy się, że jeszcze czas :-)

Hehe,widzę obiadki mamuś na tapecie. :-p My do mojej od czasu do czasu chodzimy - 2 piętra wyżej. :tak: :cool2: U teściowej byliśmy,hm... Niech no policzę... Moment,hm... RAZ. ;-)

to ja jestem ponad 2 lata po ślubie i na obiedzie u teściowej byłam aż 0 razy :-D

oh wszystkie kobietki poszly sobie :shocked2: wy to macie dobrze mezowie wieczorkiem w domu i mozna podzialac i milo spedzic wieczorek a ja :zawstydzona/y: biedna sama codziennie siedze....no sorki nie sama bo z wami na necie ale bez mezulka bo pracuje az do rana

reklama
Zupełnie bez jakiejkolwiek okazji kupiłem żonie piękny bukiet kwiatów. Wręczam go mojej kochanej, na to ona:
- Tak, Tak! Teraz muszę znów 14 dni nogi rozkładać!
Na to ja:
- A dlaczego? Nie mamy wazonu?

Pewien facet ożenił się z piękną kobietą. W noc poślubna ucieszony leży w łóżku i czeka na żonę.
- Kochanie, pośpiesz się i chodź do łózka...
Patrzy, a żona wyciąga szklane oko i sztuczną szczękę. Facet trochę zszokowany, ale trzyma fason i mówi:
- Kochanie, nie każ mi czekać tak długo...
Na to żona odkręca drewnianą rękę. Mąż, choć w szoku, ale wciąż napalony:
- Wejdziesz w końcu do tego łóżka?!
Żona odpina sztuczną nogę. Na to mąż, zrezygnowany:
- Wiesz co, kochanie? Może rzuć mi po prostu dupę....
Niezłe hehe...:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry