reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to jestem już po właśnie weszłam do domu :tak:
no więc moje drogie na usg wyszło że w lewym jajniku dojrzewa pęcherzyk który ma 22,4mm*18,3 mm i może lada chwilą pęknie :-D więc wybaczcie moje drogie ale o 19 zmykam do wyrka żeby podziałać dzisiaj :-D:-D:-D

Dziękuję bardzo za miłe słowa z waszej strony - jesteście cudowne :tak::tak:

Tośka to działaj działaj kochana i to ostro:)
Mooocccnnnooo 3 mam kciuki za owocne staranka:)
Pozdrawiam

reklama
witam i nawet nie próbuję nic nadrabiać;-) Agutka jakieś plamienia masz??? No to ja też nic nie chce sugerować ale kurcze no samo sie ciśnie:tak::-)
Tośka ale ranny ptaszek z Ciebie:szok: łooooo matkooo:szok:
A wymiary masz super i działajcie, byle spokojnie i bez nerwów:tak: powodzenia!!

witam i nawet nie próbuję nic nadrabiać;-) Agutka jakieś plamienia masz??? No to ja też nic nie chce sugerować ale kurcze no samo sie ciśnie:tak::-)
Tośka ale ranny ptaszek z Ciebie:szok: łooooo matkooo:szok:
A wymiary masz super i działajcie, byle spokojnie i bez nerwów:tak: powodzenia!!

Miałam wczoraj,nie wiem,jak będzie dziś. ;-) Ale były leciutkie. :tak:
I od owulki ciśnie mnie podbrzusze. :baffled:
A jak u Ciebie,Słońce? Kiedy do ginka? :-)

no to oby dobry znak;-);-);-) kurcze....
ja do ginka ide w tym tyg ale jeszcze nie wiem kiedy dokładnie. nie wiem też kogo wybrać...tnaiochę na nfz bez dobrego sprzętu czy bulić kase prywatnie....kurcze:baffled::baffled:

no wiem wiem...poczekamy zobaczymy a może jednak???;-)
A ginka mi no kazda wizyta 70zł....plus pewnie jakis dodatkowe opcje to kasa rośnie..musze przemysleć:dry:

Ja to bym chyba jednak wybrała NFZ,a kasę trzymała na jakieś rzeczy dla maleństwa. ;-)

A co do mnie,to 14. już tuż tuż. :-p ;-)

Dobra, ja zmykam, bo muszę jeszcze Córcię do mojej Mamy odtransportować i biegnę do dentysty.
:growl: :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry