reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
hehhe no ja taka madra bo mi polozna lopata do glowy wczoraj nawkladala;-) wiec w doinformowaniu osamotniona nie jestes:-):-)

ja najzwyklejsza - ufam silnemu ramieniowi K. niz jakim takim foczka czy stelaza no i tez jestem skompiradlem pod takim wzgledem i u nas bedzie taka IKEA | Małe dziecko | Stoliki do przewijania i pielęgnacja dzieci | LÄTTSAM | Wanienka tez antyposlizgowa

popieram i tez to wyznaje:-)

witam, jestem z majówek i tez mysle o tej wanience........powiedzcie mi jesli ją juz macie,,,,nie jest maleńka?
i jakiej firmy kosmetyki kupujecie dla bejbików?
pozdrawiam.........:-D

Bosze czemu ten wątek mnie tak przeraża?? bo nie znoszę zakupów:confused:
może któraś wpadnie do mnie i pomoże??
Dagsila Ty leń jesteś i nie chcesz do mnie wpaść -ale obryta jesteś w tych mazidłach i rzeczach różnych dla małej pupy... może dasz się namówić??? zapewniam transport, pożywienie i finanse... taki relax day z wydawaniem cudzych pieniędzy:-p

A właśnie ktoś liczył ile wyniosła wyprawka dla bobasa???

Ostatnia edycja:
Bosze czemu ten wątek mnie tak przeraża?? bo nie znoszę zakupów:confused:
może któraś wpadnie do mnie i pomoże??
Dagsila Ty leń jesteś i nie chcesz do mnie wpaść -ale obryta jesteś w tych mazidłach i rzeczach różnych dla małej pupy... może dasz się namówić??? zapewniam transport, pożywienie i finanse... taki relax day z wydawaniem cudzych pieniędzy:-p

A właśnie ktoś liczył ile wyniosła wyorawka dla bobasa???

hehe obawiam sie ze transport w pozycji lezacej moglby Cie wyniesc baaaaaardz duzo i bardziej bedzie sie oplacalo jak sama kupisz, nawet przez net;-)

jednak jeszcze sie zastanowie;-);-);-)

a ile wydam to Ci dzisiaj napisze, bo jak K wroci idziemy wszytko kupic. zrobie zdjecia dłuuuuuuuugiemu rachunkowi i wkleje:-D:-D:-D

hehe obawiam sie ze transport w pozycji lezacej moglby Cie wyniesc baaaaaardz duzo

a ile wydam to Ci dzisiaj napisze, bo jak K wroci idziemy wszytko kupic. zrobie zdjecia dłuuuuuuuugiemu rachunkowi i wkleje:-D:-D:-D

Mam duże auto;-):-p

Oooooo to dawaj te rachunki i ja po prostu potraktuję jako ściągę:-)

reklama
właśnie odebrałam paczkę z allegro - przewijak i akcesoria typu nożyczki, cążki, gruszka, termometr, szczoteczka do włosów i grzebyk oraz dwie pary niedrapek

Do góry