suzi1
Kocham Cię synuś
Byc moze tez maja wplyw. Ale na 28 dni widzialam wykresy z takim sluzem w trzkcie @...
Maćku powiedz mi często masz takie zmienne myśli????Tego typu co pisałam wczesniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Byc moze tez maja wplyw. Ale na 28 dni widzialam wykresy z takim sluzem w trzkcie @...

'Cześć dziewczyny, wszystkiego dobrego popłudniową porą :-)
Susi1
Ja wcale nie myślę, ze jesteś szalona ;-) bo musiałbym myśleć, ze sama jestem. Niejednokrotnie pisałam już, ze takie życie to bezsens podporządkowany odliczaniu i czekaniu jak nie na dni płodne, sprawdzanie itd to na objawy ciąży, i w końcu na @
Jednak koło się zamyka, bo nie wystarczy tylko chcieć...przynajmniej nie wszystkie tak mamy.
dzisiaj na suwaczku mam owu, jednak czuję, ze ona już była (śluz, podbrzusze, niewyraźne testy) tak z zaskoczenia, nie dając wyraźnych znaków...od wczoraj mam przez to taki smutek wewnętrzny. Obudziłam się w nocy i nie mogłam spać przez to wszystko chyba...mówię w myślach Boże za co mnie karzesz, czego chcesz mnie nauczyć...czemu muszę czekać... wiem, że nadzieja umiera ostatnia, ale jakaś niemoc mnie ogarnęła:-(
Już sama nie wiem może za bardzo chcemy i Nasza psycha płata Nam figla.
Z drugiej strony wiem, ze kiedyś będę mamą, pozostaje tylko pytanie kiedy? Ile mam jeszcze czekać?
Pozdrawiam wszystkie staraczki...

I widzę ze chyba wszystkie to przechodzimy...Okale i Maćku oczywiście ja nie uważam że jesteście szalone bo i ja tak mam.
Oczywiście przytulanko jest przez cały czas bez względu czy są dni płodne czy nie poprostu nie myślę o tym a zachowuje się jakbym brała tabsy bo przeciesz wysoka prolaktyna to naturalna antykoncepcja. Więc wiecie skoro chodzi się do ginka i wszystko jest ok oprócz tej prolaktyny to co nie ma innego wyjścia tylko czekać więc czekamy wszystkie,ale jak by Wam to wytłumaczyć przeszłam w jakieś zobojętnienie czy to będzie teraz ten sukces czy później obojetne mi już to jest - nie wiem czy Wy tak macie ale ja naprawdę mam już dość liczenia miesięcy od @ do @.![]()

wierzę, że dla zdrowia psychicznego trzeba czasem sobie odpuścić, ale OBOJĘTNOŚĆ to najgorsza rzecz. Tłumaczcie sobie, że macie teraz sezon urlopowy od staranek. A wiadomo na urlopie to same fajne rzeczy się przytrafiają. Wierzę w to mocno ;-) i trzymam dalej za was kciuki
ale mam dzis nerwa cos jakas nerwowa dzis jestem przytulanek mi sie niechce ,niewiem kiedy bedzie owu i czy wogole bedzie a ten moj porabany sluz nic mi niemowi jakos ostatnio go mniej jest niz w zeszlym miesiacu
i jakas glodna dzis jestem ze mogla bym jesc i jesc ale na obiadek byl rosolek a rosol to moglabym jesc michami...nic mi sie dzis niechce chcialam przytulanki co 2 dni ale jakos ostatnio niemam ochoty albo mam jak moj maz spi albo jest w pracy
porypane to wszystko wogole dzis majakis taki dzien ze wydaje mi sie ze mi sie nieuda zajsc bo zawsze jak cos w zyciu chce i op cos sie starm i do czegos daze to nigdy mi sie nieudaje:-( niech ten dzien juz szybko mija jeszcze dzis w przedszkolu mala uderzyla kolege a jak wrocilam do domu i poinformowalam tesciow ze mala ma kare za udezenie kolegi to oni zaczeli ja kibicowac i chwalic za to pobicie ze dobrze zrobila i ze ma bic
no jak mnie nerw wzial ze oni chwala dziecko za takie zachowanie w dodatku MOJE dziecko to szok znow sie wpierdalaja ale jak mala zaczeni ich sluchac i zacznie bic dzieci w przedszkolu to ja bede miala problem jak ja z przedszkola za to wyrzuca

tak wiec jada mam ostro dodatkowo a o zachowaniu malej przy obiedzie juz niewspiomne bo jak zwykle odstawila arie i mega szopke ze niebedzie jesc oczywiscie dlatego ze tescie na nia patrzyli i czekala zeby niekazali jej jesc no i wygrala bo tescie kazali jej zostawic obiad ze pozniej zje a ona ni mysli tylko patrzy zeby cos slodkiego albo innego dostac
no to ja mam zajebistego pecha moj tata dostal dzis zawal serca i lezy w szpitalu w krakowie wiec nici ze staranek w ty miesiacu lece w nocy do polski i kto wie ile tam bede z jednej strony jestem wsciekla a z drugiej mi smutnono tak dzień jakiś do d...py...
Mój mężuś wrócił z pracy i na pocieszenie mnie przyniósł mi przepiękną różę...widział jak się łamię z tym wszystkim ;-)
zabcia tak sobie myślę z tym śluzem u Ciebie, że moze miałaś już tą owulkę.? Który masz dc? Po odstawieniui nie ma reguły, ze każdy cykl musi być dłuższy od poprzedniego.... a na marginesie nie ma jak to wtrącający się teściowie - marzenie ;-)
Przede wszystkim zdrowia Twojemu tacie życzę.no to ja mam zajebistego pecha moj tata dostal dzis zawal serca i lezy w szpitalu w krakowie wiec nici ze staranek w ty miesiacu lece w nocy do polski i kto wie ile tam bede z jednej strony jestem wsciekla a z drugiej mi smutno
mam juz dosc tego roku a dopiero co sie zaczol chcialam miec fajne walentynki kuuuuuuu....cze
ale wstyd obzarstwo poprawia mi humor....o krcze straszna wiadomość...współczuję. Jak się czuje tato czuje? coś wiadomo?no to ja mam zajebistego pecha moj tata dostal dzis zawal serca i lezy w szpitalu w krakowie wiec nici ze staranek w ty miesiacu lece w nocy do polski i kto wie ile tam bede z jednej strony jestem wsciekla a z drugiej mi smutno
mam juz dosc tego roku a dopiero co sie zaczol chcialam miec fajne walentynki kuuuuuuu....cze