Masz rację wszystkie jak dostajemy @ to w pierwszy dzień humorek noe dopisuje.A w drugi dzień nabieramy ochoty na staranka od nowa.Srednio co miesiac - jak @ przylazi. Ale na drugi, trzeci dzien jest juz lepiej
;-)
Maćku jak się pracuje po feriach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Masz rację wszystkie jak dostajemy @ to w pierwszy dzień humorek noe dopisuje.A w drugi dzień nabieramy ochoty na staranka od nowa.Srednio co miesiac - jak @ przylazi. Ale na drugi, trzeci dzien jest juz lepiej
;-)
Dzisiaj mialam wolneMaćku jak się pracuje po feriach?
Wiec trudno cokolwiek powiedziec;-)bardzo dobrze trzeba wyluzowac i nie myslec za duzoNo moje ok, nie nastawiam się i jest teraz mi z tym dobrze.

To masz super ten ułożony plan, a tak w ogóle to masz cały etat?Dzisiaj mialam wolneWiec trudno cokolwiek powiedziec;-)
Niop udalo mi sie w tym roku. Tak mam dokladnie etatTo masz super ten ułożony plan, a tak w ogóle to masz cały etat?

I dzień wolny to Ci sie udało, u nas kto ma etat to dni wolnych nie ma.No podoba mi sie ta Twoja szkoła dzień wolny i taki dodatek motywacyjny, hmNiop udalo mi sie w tym roku. Tak mam dokladnie etat![]()

Do tego fantastyczne, zgrane grono pedagogiczneI dzień wolny to Ci sie udało, u nas kto ma etat to dni wolnych nie ma.No podoba mi sie ta Twoja szkoła dzień wolny i taki dodatek motywacyjny, hm![]()

Kurcze tez nie bardzo wiem.... ale skoro sie niteczki robia to jest rozciagliwyMACKU pomozesz mi ???na 28dni wpisalam w dzisiejszy dzien notatke pomozesz mi rozwiac moje watpliwosci ta notatka jest na wykresie moim na dzisiejszy dzien
Chyba do tej kategorii najlepiej pasuje...U nas też grono super.Przez to nie jest w sumie tak źle.Do tego fantastyczne, zgrane grono pedagogiczne![]()
To dobrze. Mialam juz okazje pracowac w kilku szkolach i roznie to bywa: zawisc, wyscig szczurow itp. A w jednej to w pokoju nauczycielskim spotykalam tylko woznego i sprzataczkiU nas też grono super.Przez to nie jest w sumie tak źle.