reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Dzień dobry Dziewczyny:-)
Ja zamówiłam w ciemno z allegro komplet ubranek 0-3 i wszystkie różowe:tak: Mam nadzieję,że się potwierdzi 9.02 dziewczynka, bo chłopak będzie w różach pomykał po osiedlu:baffled:
Wczoraj puściłam wieczorem kołysanki prenatalne-takie z biciem serca i cichą muzyczką i wszystkie koty w 3 min zasnęły:happy2:. Zawsze się ganiają pół nocy. Mój M też od razu padł. A ja wysłuchałam do końca i dopiero zasnęłam.
M zrobił mi wczoraj super niespodziewajkę-zerwał się z pracy i zabrał mnie na gorącą czekoladę i spacer:-) Muszę się jakoś odwdzięczyć dzisiaj:cool2:

Emih jak ja chodziłam do przedszkola, to płakałam,żeby nie wracać do domu, bo tylko w przedszkolu miałam fajnych kolegów. Moja mam spalała się ze wstydu, no bo opiekunki się zastanawiały, jaki ja mam koszmar w domu,że nie chcę wracać:-p

A dzisiaj w DDTVN mówili,że tylko 46 % ciężarówek chodzi do lekarza w czasie ciąży:szok:
zartujesz???? niepowazne te kobity...to masz fajnego M ze taka niespodzianke Ci sprawil.
dzieki dziewczyny za gratki :tak:

reklama
hej;-)
ale sie wkur***** od rana:wściekła/y: wczoraj nie chciał mnie przyjąć żaden lekarz- odesłali do dermatologa, no to pojechałam z samego rana. Od razu powiedziałam tej babie ze w ciąży jestem, zapisała mi jakąś maść i posmarowała zaraz w gabinecie- a ja mówie- czy napewno można w ciązy ją stosować, a ona że tak, ale dla mojego spokoju sprawdzi:confused: i sprawdziła i nie można:wściekła/y: no myślałam że ją zabije!!!mam nadzieje że od tego 1 posmarowania mi nic nie będzie, ale same powiedzcie czy ci lekarzy tacy głupi, czy ja zawsze na takich trafiam:baffled::wściekła/y: zapisałam mi gentamycyne do smarowania...nie wiem czy to pomoże..

louisie gratuluje syneczka:-)

Wczoraj puściłam wieczorem kołysanki prenatalne-takie z biciem serca i cichą muzyczką i wszystkie koty w 3 min zasnęły:happy2:. Zawsze się ganiają pół nocy. Mój M też od razu padł. A ja wysłuchałam do końca i dopiero zasnęłam.

kochana, powiedz, skąd można wziąć takie kołysanki prenatalne? bardzo mi zależy na takich piosenkach, ale nigdzie nie mogę znaleźć tego:baffled:

louise no widzisz, ty liczyłaś na dziewczę a my na chłopca tymczasem mamy na odwyrtke:tak:Ale to nieważne bo to cud sam w sobie życie w sobie nosić i szczęście największe, ja to się taka teraz czuję uskrzydlona i wyjątkowa:rolleyes: yyy tam 7 kilo, szczuplutka jesteś to musisz zapasiku nabrać:-)

Supcio z oskrzelami nie żarty, dbaj o siebie teraz szczególnie!A M czym Cię zjeżył?

aisim to niedobrze że się stresujesz w tej pracy, jak masz możliwość zmykaj na L4, teraz Ty i córcia najważniejsza;-)

mruczka oj kiedy mój wpadnie na jakąś niespodziankę dla mnie:wściekła/y:wczoraj znów leże cherlam smarkam i co?trzy razy wodę wstawiałam, gwizdek gwiżdże a on n akompie obok gra i nic, musiałam się zwlec i sobie zrobić:-(a dopiero co mu zwracałam uwagę na to tydzień temu i dziś rano powiedziałam znów że to przykre kiedy tak nie dba o mnie,to się obraził:-(A ja mu wczoraj takiego lizaka pięknego kupiłam, figa, sama go zjem:wściekła/y:
A rodzicom to niezłego wstyda zrobiłaś ha ha musiały sobie przedszkolanki pomyśleć odpowiednio:-)

no właśnie, ja też bym chciała takie kołysanki;-)

atabe - ty to faktycznie masz pecha do lekarzy, miejmy nadzieję, że nic sie po tym jednym posmarowaniu nie stanie;-)
emih - napisz jak dzisiaj córcia w przedszkolu;-)

atabe słoneczko nie martw się, nic się na pewno nie stanie od jednego razu!Ale babe bym zjechała równo, kretynka jakaś, przecież zdrowie to nie przelewki kurde że " oh sorki pomyliłam się" i wszystko ok, szkoda słów. O gentamycynie nic nie wiem niestety:no:

atabe słoneczko nie martw się, nic się na pewno nie stanie od jednego razu!Ale babe bym zjechała równo, kretynka jakaś, przecież zdrowie to nie przelewki kurde że " oh sorki pomyliłam się" i wszystko ok, szkoda słów. O gentamycynie nic nie wiem niestety:no:
od jednego razu nic się nie stanie.
Atabe ja robiłam choremu kotu inhalację z genty i doczytałam,że ta grupa ant jest toksyczna w ciąży. Jeśli masz nadal ranę, to może się dostać do organizmu. Jak bym była w pracy w aptece, to sprawdziłabym, czy Cicatridinę można stosować. Masz tam jakieś stwardnienia?? Jeśli nie, to może poprzestać na Rivanolu...Albo iść do innego lekarza.

reklama
hej;-)
ale sie wkur***** od rana:wściekła/y: wczoraj nie chciał mnie przyjąć żaden lekarz- odesłali do dermatologa, no to pojechałam z samego rana. Od razu powiedziałam tej babie ze w ciąży jestem, zapisała mi jakąś maść i posmarowała zaraz w gabinecie- a ja mówie- czy napewno można w ciązy ją stosować, a ona że tak, ale dla mojego spokoju sprawdzi:confused: i sprawdziła i nie można:wściekła/y: no myślałam że ją zabije!!!mam nadzieje że od tego 1 posmarowania mi nic nie będzie, ale same powiedzcie czy ci lekarzy tacy głupi, czy ja zawsze na takich trafiam:baffled::wściekła/y: zapisałam mi gentamycyne do smarowania...nie wiem czy to pomoże..

louisie gratuluje syneczka:-)
dzieki :-):tak:
jak mnie wkurzaja Ci lekarze :wściekła/y:. zarabiac by chcieli nie wiem ile i moge to zrozumiec-ale pod warunkiem ze faktycznie na to zasluguja. powinni sie caly czas doksztalcac i wiedziec co robia zanim cos zapisza bo na tym polega ich praca. nie ma nic za darmo. a potem przez takie glupie bledy lekarzy sa problemy. dobrze, ze sie sama dopytalas i kazalas sprawdzic ale to nie my powiinysmy o tym wiedziec tylko oni!!! nie martw sie -jedno uzycie raczej nie zaszkodzi.

Do góry