reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

No to ewcik witaj w klubie zakichańców choć to żadna przyjemność:no:Ja już mleczko z miodem dziś zapodałam, herbaty dwie a teraz idę zrobić najgorsze, mleko z czosnkiem fe:-(A na katar maść majerankową kupiłam i dziwie się że dopiero teraz na to wpadłam, od razu mi lepiej po niej:-p

Na śniadanko zjadłam wczorajsze ziemniaczki z karkówką z woreczka winiary, jak dla mnie pychota, mięsko kruchutkie, zero roboty przy tym, fajna sprawa;-)

reklama
No to ewcik witaj w klubie zakichańców choć to żadna przyjemność:no:Ja już mleczko z miodem dziś zapodałam, herbaty dwie a teraz idę zrobić najgorsze, mleko z czosnkiem fe:-(A na katar maść majerankową kupiłam i dziwie się że dopiero teraz na to wpadłam, od razu mi lepiej po niej:-p

;-)
ooo zapomniałam, że gdzieś coś kiedyś słyszałam o tej maści:tak: w takim razie muszę zakupić, wczoraj jedynie kupiłam wodę termalną do nosa- 30 zł toto kosztuje:eek: a jaka cena tej maści?? po prostu smarujesz nią nos??

ja dziś spędzę cały dzień w łóżku, trzeba się podleczyć trochę;-) jedyneczka to zdrówka życzę:-)

Wróciłam z rundki po hurtowniach:-)

atabe zastanawiałam się rano jak historia z Twoim pieprzykiem.Boli Cię jeszcze?Dużo lekarzy niestety rzadko ma styczność z kobietami w ciąży i nie znają leków dopuszczonych do stosowania dla ciężarnych.Ja kilkakrotnie spokałam się ze sprawdzaniem w książce,czy aby dany preparat napewno można stosować.Ale żeby najpierw działać,a potem sprawdzać to przegięcie:szok:

louise widzę,że emocje nadal działają.:happy2:Ja jak przypomnę sobie,że córeczkę noszę w brzuszku to aż ciepło mi się na secu robi.

Co do płyty to przecież nie muszą być konkretnie kołysanki prenatalne.Wystarczy puszczać zwykłe kołysanki, ja puszczałam muzykę poważną: Vivaldiego i Beethovena-Szymon do tej pory się uspokaja jak słyszy"Dla Elizy":tak:Jak był maleńki to też reagował na ten utwór bo pamiętał go z brzuszka.;-)

Idę do dziecięcego za ciuszkami się trochę rozglądnąć.:happy2:
mammi no jeszcze dzialaja ;-) masz racje z tym ze jak sie wie juz jaka plec dzidziusi to jeszcze bardziej czuje sie czlowiek szczesliwy. o ile to mozliwe w ogole :-)
udanych zakupow w kolorze rozowym ;-):-)

zdrowiejcie dziewczynki jak najszybciej. lezec w domku i nie lazic, tylko pod kolderka sie wygrzewac. o masci majerankowej mi zawsze kolezanka marudzi i zachwala ze super na katar wiec chyba cos w tym jest :tak:

ide zjesc normalne sniadanko bo dzidź juz baaaaaaardzo glodny ;-)

ja też się witam.
Idę zaraz po śniadanie i też spadam do łóżka. Później oczywiście zajrzę do Was, ale muszę się powygrzewać, bo mnie też coś łapie :-(
Życzę Wam miłego dnia, a tym, które będą buszować po sklepach - owocnych zakupów. :happy2:

ewcik ta rewelacyjna maść kosztuje - uwaga 3,50zł:tak:

louise właśnie pod kołdrą poleguję i tak do nocy bo M dziś poza domem nocuje, troszkę mi smutno samej w chorobie ale musiał jechać:-(plus taki że komp dla mnie he he cały dzień:tak:Ty pisałaś o tej białej herbacie?bo kupiłam teekanne białą z cytrynką i jesteśmy zachwyceni:happy2:

reklama
Do góry