reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Batonik ja 46 cykl czyli raptem 4 lata więc głowa do góry skoro ja mogę tak długo czekać to i TY MOŻESZ- wierz mi wiem co mówię ile ja miałam załamek ale potem nowa werwa do walki i co teraz czekam cierpliwie:szok::tak:
podziwiam twoja cierpliwosc i zapal:tak::tak::tak:ja dopiero 1 cykl sie staram a juz bym chciala zeby sie udalo:-D

reklama
Oliwko super że jeszcze tutaj zaglądasz, ostatnio nawet z kerną się mijam.
Moje wpisy tutaj czasem też są omijane, cóż zrobić wtedy czekam na "stare" staraczki a te zawsze dopisują towarzystwa. Pozdrawiam jak przebiega ciąża?
"Stare staraczki" zawsze dopisuja, bo mamy wspolny temat... I mam cos wiecej w tym temacie do powiedzenia...;-)

a mnie narazie brzuszek nie boli ale przez caly dzien mialam duzzzzzzo sluzu:szok:wiec dopiero chyba teraz mam dni polodne i pewnie cykl sie wydluzy...ale dzis nici ze staranek bo M poszedl zmeczony spac:wściekła/y:tylko wczoraj bylo przytulanko i w niedziele i sobote:-(ale nie wiem czy to wystarczy...jak sie okaze ze ten sluz bedzie jeszcze jutro to nie wiem czy tamte dni przytulanka wystarcza:-:)-(

:-(wiem że to grzech jak tak mówię, ale dlaczego ............ :confused: dwie fasolki już straciłam a teraz ............. :-(

;-)to widzę że się obie przekonamy jutro:-D nie idę na betkę bo szkoda mi czasu żeby się rozczarować.Poczekam do jutra rana zmierzę sobie temp. a potem szybciutko zrobię poranny teścik przed @:tak:
batonik24 trzymam mocno kciuki za Ciebie ! Ja jakos nie mam dobrego przeczucia wzgledem siebie :-(

Oliwko super że jeszcze tutaj zaglądasz, ostatnio nawet z kerną się mijam.
Moje wpisy tutaj czasem też są omijane, cóż zrobić wtedy czekam na "stare" staraczki a te zawsze dopisują towarzystwa. Pozdrawiam jak przebiega ciąża?

No rzeczywiście są pomijane ale tam pisałam jak do siebie i dałam sobie spokój ...A no dziękuje jak narazie ciąża mija bezobjawowo poza spaniem [tak mi się chce spać że to szok cały dzień chodze i ziewam] noi zaczynaja mnie nerki boleć tak że nie moge prosto usiąść ale u mnie to normalne bo w poprzednich ciążach też tak miałam na początku.

reklama
Witaj Oliwka, milo ze zajrzalas
Batonik - jak tam nastroj przed jutrem? stresik czy na luzie podhcodzisz do testu?
Maga - ja mam podobnie, minimalne nadzieje ze sie tym razem udalo, ale jednak jakas nadzieja jest....

Do góry