reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

pilskie tegoroczne obecne i przyszłe mamusie:))

reklama
Bredzelek ja w od zeszłego tyg jestem na dietce;-) mamy na naszym pazdziernikowym wforum watek dietkowy gdzie są 2 liderki:-p:-p a wśród nich nasza Kaka i skoro im się udało to i mi się uda:-D:-D (moja naiwna nadzieja) jutro lub we wtorek waga i miara idzie w ruch:tak::tak:
no to witaj w klubie:-) ja też walczę z kg.Slub coraz blizej ale jakos mi tak strasznie ciezko to idzie.Chyba odwiedze ten wateczek:-D

roxanee cudny ten twoj boo

wiecie co jak czytam o tych położnych to nóż mi się w kieszeni otwiera!! gdzie tu etyka zawodowa?hańbią nasze środowisko tylko
byłam wczoraj na imprezie na piachach.bawiliśmy się super w naszym gronie ale właściciele porażka.Nie dośc że się ponapijali jak dżinksy to jeszcze małoby brakowało a wywołali by bójkę

zasypie Was zdjęciami :-p:-p:-p

po za tym jutro o 9 mam wazny egzamin

mam biegunkę

przeczyscilo mnie absolutnie !!!

nastepna wizyta w wc na kooope czasu chyba za miesiac :baffled:

Załączniki

• DSC04864.jpg
    DSC04864.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC04885.jpg
    DSC04885.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC04897.jpg
    DSC04897.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 54
Witam! :)
Ale dziś ładnie słonecznie, a my chorzy i nawet na spacerek nie wyjdziemy :-(
Tzn, mnie dopiero coś chwyta ale mam nadzieje że przejdzie, ale Oleńka zakatarzona, kicha co chwila:-(
roxeen zdjęcia piękne
no i daj znać jak po egzaminie
:tak:

zasypie Was zdjęciami :-p:-p:-p

po za tym jutro o 9 mam wazny egzamin

mam biegunkę

przeczyscilo mnie absolutnie !!!

nastepna wizyta w wc na kooope czasu chyba za miesiac :baffled:
zasypuj zasypuj. Takie zdjatka z przyjemnoscia sie oglada:tak::tak: i powodzenia na egz. Pewnie tylko na stachu sie skonczy:cool2::cool2:
Witam! :)
Ale dziś ładnie słonecznie, a my chorzy i nawet na spacerek nie wyjdziemy :-(
Tzn, mnie dopiero coś chwyta ale mam nadzieje że przejdzie, ale Oleńka zakatarzona, kicha co chwila:-(
roxeen zdjęcia piękne
no i daj znać jak po egzaminie
:tak:
ojjj zdróweczka

ale tu cisza ...

śnieg i wiatr Was gdzieś wywiał czy co ??? :confused:

wczoraj dostałam to od znajomej - usmiałam sie po pachy wieć pośmiejcie się i Wy :-D

ODMIANY ZIMY:
+ 20°C Grecy zakładaja swetry (jeśli je tylko mogą znaleźć).
+ 15°C Jamajczycy włączają ogrzewanie (oczywiście, jeśli je mają).
+ 10°C Amerykanie zaczynają się trząść z zimna. Rosjanie na daczach sadzą ogórki.
+ 5°C Można zobaczyć swój oddech. Włoskie samochody odmawiają posłuszeństwa. Norwedzy idą się kąpać do jeziora.
0°C W Ameryce zamarza woda. W Rosji woda gęstnieje.
- 5°C Francuskie samochody odmawiają posłuszeństwa.
- 15°C Kot upiera się, że będzie spać z tobą w łóżku. Norwedzy zakładają swetry.
- 17,9°C W Oslo właściciele domów włączają ogrzewanie. Rosjanie ostatni raz w sezonie wyjeżdżają na dacze.
- 20°C Amerykańskie samochody nie zapalają.
- 25°C Niemieckie samochody nie zapalają. Wyginęli Jamajczycy.
- 30°C Władze podejmują temat bezdomnych. Kot śpi w twojej piżamie.
- 35°C Zbyt zimno, żeby myśleć. Nie zapalają japońskie samochody.
- 40°C Planujesz przez dwa tygodnie nie wychodzić z gorącej kąpieli. Szwedzkie samochody odmawiają posłuszeństwa.
- 42°C W Europie nie funkcjonuje transport. Rosjanie jedzą lody na ulicy.
- 45°C Wyginęli Grecy. Władze rzeczywiście zaczynają robić coś dla bezdomnych.
- 50°C Powieki zamarzają w trakcie mrugania. Na Alasce zamykają lufcik podczas kąpieli.
- 60°C Białe niedźwiedzie ruszyły na południe.
- 70°C Zamarzło piekło.
- 73°C Fińskie służby specjalne ewakuują Świętego Mikołaja z Laponii. Rosjanie zakładają uszanki.
- 80°C Rosjanie nie zdejmują rękawic nawet przy nalewaniu wódki.
- 114°C Zamarza spirytus etylowy. Rosjanie są wnerwieni.

Nie zauważylam wcześniej, ja liderka odchudzania:-D:cool2:
Jak miło;-)

Chętnie jeszcze oddam 10 kg.

reklama
Roxeen, Wielki Mały Boo jest prześliczny i bardzo podobny do ciebie :tak::-D Jego nóżki są cudowne. Nawet nie wiesz jaką mam teraz ochotę sama urodzić takiego szkraba :-D:-D:-D Zazdroszczę ci :zawstydzona/y:

Do góry