reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

w zwiazku z panujaca nuda w ofercie tv kablowej - ubralismy łóżeczko Margolci:-):-):-):-):-):-):-)

Załączniki

• P1030626.jpg
    P1030626.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Aż roi się od pszczółek oby Margolci nie użądliły ;-)Jak dla mnie miodzio :-) Też bym chciała łóżeczko mieć w domku,ale jeszcze nie przyszły mebelki. Czekamy na razie.

dziewczyny co do tych stanikow do karmienia to chyba wogole lepiej takie rzeczy przymierzyc a nie przez internet zamawiac, no chyba ze mozna na ich koszt zwrocic...ponoc w rossmanie sa jakies niedrogie a dobre, i podobno duzy wybor rozmiarow, ale nie wiem czy w polsce tez sa...ale pewnie tak
wczoraj obkupilam sie w ikea na calego...ledwo do auta sie wpakowalysmy z kumpela...oczywiscie polowa z tego to rzeczy niepotrzebne do niczego - tak powiedzial moj ukochany:-)

Śliczne pszczółkowe -Margolciowe łóżeczko:tak:. Ja oczywiście Boryskowe też ubrałam:-DMiało byc tylko na chwilkę,żeby zobaczyc jak wygląda i do dzisiaj tak stoi:zawstydzona/y:

reklama
Do góry