reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Kurde - dzisiaj czuje sie jeszcze gorzej niz wczoraj... I ten dylemat - brac jakies leki, czy nie brac...:baffled:
Robin prolaktynę np w obciążeniu należy zrobić około 2 - 4 dc, trzeba być wyspanym, wcześniej przez 24 godziny należy się nie stresować, nie denerwować, przed badaniem można zjeść np kawałek bułki i wypić herbatę, badając prolaktynę chodzi i o to aby się nie denerwować.
Z tego co ja wiem, to trzeba byc na czczo przy badaniu prolaktyny, bo jedzenie tez ja podwyzsza:sorry:

reklama
agutkaZG ja napewno tez zobacze "interwencje"!!!a ty kochana uwazaj na siebie

macku testujesz z nami 14tego?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny właśnie zarejestrowałam się na forum... Czy mogę dołączyć się do Was??? i z Wami porozmawiać???:-)

Suzi - ja poszlam w poprzednim cyklu na monitoring i nie kazal mi juz przychodzic! powiedzial ze dawka nie jest taka duza i monitoring nie jest potrzebny, no chyba ze cos sie bedzie dzialo, jakies bóle itp. wiec w tym cyklu sobie odpuszczam, choc zastanawiam sie zeby isc do innego lekarza, ale to jeszcze pomysle...dla mnie to za duzy stres i powoduje tylko, ze mysle czy jest pecherzyk, jaki jest, czy pekl lub peknie,...... po co mi to? w staraniach trzeba byc wyluzowanym a nie na informacje ze "dzis trzeba dzialac" wtedy to mysli sie tylko o tym czy zaplodni czy nie.... a ja wole miec czysty umysl....
zrobila dzis badania, FSH,LH i estradiol, w 22 dc jeszcze prl i progesteron. za dzisiejsze zaplacilam 84zl:szok: kolejne to 56 zl, po prostu super!!!!
i kupilam wiesiolka, ostatnio jakos tego sluzu bylo malo zobaczym czy pomoze...

hej dziewczyny właśnie zarejestrowałam się na forum... Czy mogę dołączyć się do Was??? i z Wami porozmawiać???:-)
oczywscie, zapraszamy

i co kochana spojzalas na moj wykresik????:sorry2:

:-) śliczny wykresik masz :tak: trzymam kciukaski ;-)

Patrze wlasnie na moj odcinek z wyplata i wszystkie 3 dni (1 w szpitalu, 2 l4) sa policzone razem jako chorobowe 80 %.:tak:

bo te szpitalne 70% jest ustawowe, a kadrowa albo nie zauważyła tego 1 dnia, albo podarowała ;-)

Kochane ja juz po...
Mam 5 pecholi z czego2do zapłodnienia:tak:Jeden 22mm a drugi 18 lub 17:tak:Endo 8mm lub 9:baffled:Cos mi sie mieszaja te cyferki.
Przed spaniem mam zrobic jeszcze sikacza, jak bedą II krechy to do dzieła a jak nie to jutro tesik...

:-) testy owu są zawodne (ja nie stosuję, ale pare kobietek pisało o nich) ;-) serduszkuj i się nie martw torbielami ;-) ewentualnie umów się na monitoring za pare dni (będzie jasne czy pękły) :tak:

Hej z rana.
Zuzia spała dziś u moich Rodziców,G. od 5 w pracy,a ja już spać nie mogę. :-( Ale to przez to,że całą noc śnił mi się ten zboczeniec - mam dość :-(
Kochana,jak masz czas,to oglądaj dzisiaj na Polsacie o 16:15 "Interwencję". Tam będzie szeroki materiał wraz z rekonstrukcją ataku po ZG.
Wczoraj też zaatakował,ale przechodnie go spłoszyli (czemu nie gonili??? :wściekła/y:) i dziewczyna ma "tylko" zadrapania lekkie na szyi,bo jej przy szyi przyłożył coś ostrego! Nie chcę wiedzieć,co by było gdyby się zaczęła z nim szarpać. :-(

ja jak będę w domu to oglądnę :tak: a ty uważaj na siebie i na maleństwo :tak:

:wściekła/y::szok: coś ten wykres na FF oszukuje :sorry: wychodzi, że owu była z tydzień temu, a wysoka temp jest od dziś :laugh2: no nic zobaczymy czy tem utrzyma się wysoka :-p bo ja coś czuję, że owu była wczoraj lub dziś, bo jajniczki bolą :-p;-):-)

:-) witaj i klikaj :-)

agutkaZG ja napewno tez zobacze "interwencje"!!!a ty kochana uwazaj na siebie

ja jak będę w domu to oglądnę :tak: a ty uważaj na siebie i na maleństwo :tak:

Super Babeczki - dzięki wielkie! Oglądajcie,proszę... Kolezanki wraz z Polsatem nakręcali rekonstrukcję... :-(
Ja się w ogóle zastanawiam,czy on jest z ZG... Bo przez miesiąc nikt go nie podkablował. :-( Przyjrzyjcie się wszystkie tym portretom - może ktoś go zna? Już nie wiem,co myśleć. :-(

reklama
Super Babeczki - dzięki wielkie! Oglądajcie,proszę... Kolezanki wraz z Polsatem nakręcali rekonstrukcję... :-(
Ja się w ogóle zastanawiam,czy on jest z ZG... Bo przez miesiąc nikt go nie podkablował. :-( Przyjrzyjcie się wszystkie tym portretom - może ktoś go zna? Już nie wiem,co myśleć. :-(
Bede ogladac jak nie zapomne:tak:

A poza tym jak samopoczucie?

Do góry