reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
Louise- ja własnie też ostatnio oglądałam jakieś ponczo w paski i chcę kupic bo płaszcza już nie zapinam (dobrze że M mi firmową męską kurtkę przywiózł ;-))
Ostatnio brzuch mi zmarzł, bo guzik tylko pod biustem w ten ziąb :rofl2:

mi w starym płaszu zamek strzelił:eek: i M się zlitował i kupił mi większy- na przecenie znalazłam naprawde fajny- a przecena z 240 na 80 to się skusiłam...jak nie schudne po ciąży do następnej zimy to też się przyda:baffled:

Atabe, ale mięsem się rzucasz ;-)
Ja pozmywam Ci za darmo, tylko podrzuć mi do zlewu to razem ze swoimi ogarnę ;-) Ja tylkoprasowac nie lubię, ale... prasuję i to ciągle koszuleeee :eek:

Atabe, ale mięsem się rzucasz ;-)
Ja pozmywam Ci za darmo, tylko podrzuć mi do zlewu to razem ze swoimi ogarnę ;-) Ja tylkoprasowac nie lubię, ale... prasuję i to ciągle koszuleeee :eek:

ja bym się chętnie rozprawiła z tym co męskie koszule wymyślił:wściekła/y:

gdzie Wy na takie przeceny trafiacie??
Ja to chyba szukać nie umiem :baffled:
Nie no żarty na bok, musiałabym się ubrać i iść do sklepu...
Te frytki jakoś tak najbardziej mnie przekonują, tyle, że ja lubię takie na głębokim oleju, a to będzie dużo roboty :crazy:

Cześc Panienki...
Nie było mnie kilka dni więc przepraszam, i postaram sie bywac czesciej, ale podczytuje was systematycznie :zawstydzona/y:

Co ta Madzia wymyśliła to nie wiem, nie ładnie tak, odeszela mogla napisac o co cho, a nie my teraz sie musimy martwic i domyslac.

Co do placków ziemniaczanych jak nie chce wam sie trzec ziemniaków polecam placki z proszku- naprawde sa swiietne, sama nie wierzyłam z poczatku ale teraz robie je co dwa-trzy dni :D:D:D:-)

Robiłam wczoraj badania krwi na hiv, cytomegalie rozyczke itd itp i na tarczyce bo wogole nie tyje i lekarz mi zalecił.
I pojechalam odebrac wyniki zeby miec je na dzis na wizute u gina a tu kupa bo wyników nie ma i trzeba powtorzyc. Wiec ja juz zbladłam, ze cos nie tak ale okazalo sie ze z pryczyn technicznych.
Tak czy siak jestem wkurzona bo nie dosc ze pokuła mnie ta iglą jak zła, to jeszcze dzis pojade z pustymiu rekami na wizyte....
I tak sie jej boje mam bardzo zle przeczucia. BEZNADZIEJNA JESTEM WIEM
nie powinnam ale nie potrafie sie nie martwic, a jeszcze eM dzisiaj wyjezdza i musze sama z tym sobie poradzic i przez najblizszy tydzien bede siedziala sama jak palec :-:)nerd:

reklama
Ja ponczo mam już z poprzedniej ciąży i kurtkę wiosenną też więc się nie martwię...byle zima szybko się skończyła po kurtka zimowa strasznie opięta, a płaszcz to nawet tej zimy nie wyciągałam do ubrania...mnie najbardziej denerwuje to że w stare spodnie się nie mieszczę a ciążowe jeszcze jakby za duże...i kombinuje z tymi spodniami sprzed ciąży...a to jakaś gumka a to guzik przesuwam...

Do góry