reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-) no widzisz nie zdążyłam napisać...:-p a chciałam kliknąć, że owu mogła się przesunąć :tak: w końcu parę dni w stersie żyłaś :tak: a pęcherzyki to chyba nie pękają tylko wieczorem... nie ma reguły ;-) masz 24 h więc działaj ;-):tak::-)

oczywiście :tak: brzuszek może boleć, bo fasolinka sobie miejsce robi, więc trzeba mieć nadzieję :tak:

super, że dzidzia rośnie :tak: leż sobie i odpoczywaj :tak:
Witam Cię Scully jakoś ostatnio też mało spotykamy sie razem na wątku?

Słońce a może my za bardzo sie staramy ?? :sorry:
Wiesz jeszcze pare latek temu na studiach usłyszałam że nauczyciele przeważnie mają jedno dziecko uśmiałam się wtedy, a teraz to chyba prawda zobacz jak zaszłam z synem w ciążę to pracowałam w banku , a teraz jak sie staram to kicha:no:chyba czas zmienić robotę:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Robin a Ty zrobiłaś progesteron w 23 dc, czy kiedy, można go robić ogólnie przed @? i opisz co wynik daje jak niski to strate ciązy tak?
Niski może tez chyba oznaczac brak ciaży po prostu!
Kiedys któraś dziewczyna napisała taka tabelę na temat wartosci progesteronu w róznych fazach cyklu to było w styczniu postaram się sobie przypomnieć co to był za dzień to Ci napiszę!

Ostatnia edycja:
tak, chociaż nie zamartwiaj się na zapas moja przyjaciółka miała wypadek w 3 m-cu ciąży i nic mówiła lekarzowi w karetce to nawet do szpitala jej nie wzięli tylko zapytał się czy uderzyła się w brzuch a ona że nie i co ją boli a ona że noga i biodro kazała patrzeć i obserwować się . Pajkaa będzie dobrze

Tak tak kochana odpoczywaj !! Musisz dbac o siebie:tak::tak::tak:

z jednej strony bolal mnie brzuszek, ale juz przeszlo za to dupa i ręka bolą nieziemska. Obserwuje sie i na razie plamien nie ma wiec mam nadzieje jest ok duzo zamortyzowal mi upadek samochód tylko ślady są na nim jak próbowałam sie zlapac.A maz mowi patrze idziesz patrze a Ciebie nie ma a mama krzyczy, ze lezysz

Niski może tez chyba oznaczac brak ciaży po prostu!
Kiedys któraś dziewczyna napisała taka tabelę na temat wartosci progesteronu w róznych fazach cyklu to było w styczniu postaram się sobie przypomnieć co to był za dzień to Ci napiszę!

Chyba 19 stycznia
Dzięki, ale Ty masz tempo przeskakiwania tu tu to tam . Normalnie podziwiam.:tak:

Wiesz jeszcze pare latek temu na studiach usłyszałam że nauczyciele przeważnie mają jedno dziecko uśmiałam się wtedy, a teraz to chyba prawda zobacz jak zaszłam z synem w ciążę to pracowałam w banku , a teraz jak sie staram to kicha:no:chyba czas zmienić robotę:-(

A ja mam tylko kota i psa :-( rozpieszczone jak cholera
a dzisiaj znowu lezec mi sie chce :-:)-( masakra

z jednej strony bolal mnie brzuszek, ale juz przeszlo za to dupa i ręka bolą nieziemska. Obserwuje sie i na razie plamien nie ma wiec mam nadzieje jest ok duzo zamortyzowal mi upadek samochód tylko ślady są na nim jak próbowałam sie zlapac.A maz mowi patrze idziesz patrze a Ciebie nie ma a mama krzyczy, ze lezysz
A ten wózek zdążyłaś zobaczyć na stronie internetowej firma TAKO.

reklama
Do góry