reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Nie wiem, jutro powinnam się wszytskiego dowiedziec jak mi potwierdzą,że będzie zabieg.

A różni się to nazwą, nbo ja mam HSG zrobić. ( nie wiem czy HSG to tylko okreslenie droznosci czy tez metody)

Czesć Kochane
ja tylko na trochę zajrzałam, bo starsznie zawalona jestem pracą papierkowa i raczej tylko czytam..nie bardzo mam jak komentować.
HSG to badanie na droznosć z miejscowym znieczuleniu...sprawdzą na podstawie kontrastu czy jajniki są drożne.

Ja zeka włąśnie na to badanie...

Toska i Macku - jestescie w ciazy i koniec kropka!!!! macie iinne objawy niz do tej pory wiec to moze byc tylko jedno i tak prosze myslec.... :-):tak:
przede mna najgorszy okres bo 2 tygodnie ferii od poniedzialku i bede caly czas tylko myslec o tym....

Nie wierze, ze sie nie nastawiasz;-):-p
Akurat spanie to u mnie zaden objaw - ja normalnie moge przespac po 12 godzin:tak:

Wiesz po 11 cyklu przestałam się nakręcać :-(a teraz to jest dla mnie bardzo dziwne te bóle i wogóle :tak: biorę lutkę więc @ dostane dopiero 2-3 dni po zakończeniu:tak:
a dziwne jest zeby brzuch bolał 1,5 tyg przed @ nigdy tak nie miałam :zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry