Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kasiula wyszywa krzyżykami.
Ja też
teraz rabie portret Kubusia o taki: (to na razie wzór)
HIhih - ale się udało
Facet był 20min przed czasem. Pomógł z bagażami, wózkiem i wogóle zarówno w domu jak i na lotniskuWogóle super. Poplotkowaliśmy sobie o dzieciaczkach bo ma 2letnią córeczkę i drugie w drodze a na dodatek z mojej branży zawodowej wiec było o czym rozmawiać. SUPER!
W marcu też z nim bede jechać
Swoją drogą jakbyśobdzwoniła wszystkich znajomych i nie miała z kim jechać to pojechałabyś z facetem z ogłoszenia. Tacy ludzie którzy kursują na lotnisko biorą 40-60euro a taksówka ponad 200euro.... wiec uwierz mi że byś pojechała gdybys nie miała wyjścia..![]()

Kasiula wyszywa krzyżykami.
Ja też
teraz rabie portret Kubusia o taki: (to na razie wzór)
ślicznie

Może to kiepskie pocieszenie ale z tego co wiem to większości z nas plecy dają sie we znaki..
Nie wiem jak ale jakimś cudem przeżyłam tą samotną podróż do Pl....
W skrócie - MASAKRA z bagażami, małą i całym tym zamieszaniem...
Na lotnisku jedna reka pchałam wózek z dzieckiem a drugą ciągnełam wózek z bagażami...
Na dodatek po wylądowaniu okazało się ze nie oddają wózków pod samolotem ale na lini z bagażami..
....eehhh i te schodzy do i z samolotu z małą na rekach i bagażem podrecznym na ramieniu... zgroza...
faceci którzy pakują wózki do samolotu nie sa łaskawi pomóc w ich złożeniu czy rozłożeniu... trzeba ludzi prosić o pomoc bo tez nie rwą sie z nią...
generalnie RZEŹNIA!

Masakra, rzucaja nimi na te tasmy do ladowania. Jestem ciekawa ile wozkow popsuli w ten sposob. A co do ludzi na lotnisku to wole sie wogole nie wypowiadac
Odrazu widac kto leci do Polski. Taki sajgon robia Polacy - straszne!!!Może to kiepskie pocieszenie ale z tego co wiem to większości z nas plecy dają sie we znaki..
Nie wiem jak ale jakimś cudem przeżyłam tą samotną podróż do Pl....
W skrócie - MASAKRA z bagażami, małą i całym tym zamieszaniem...
Na lotnisku jedna reka pchałam wózek z dzieckiem a drugą ciągnełam wózek z bagażami...
Na dodatek po wylądowaniu okazało się ze nie oddają wózków pod samolotem ale na lini z bagażami..
....eehhh i te schodzy do i z samolotu z małą na rekach i bagażem podrecznym na ramieniu... zgroza...
faceci którzy pakują wózki do samolotu nie sa łaskawi pomóc w ich złożeniu czy rozłożeniu... trzeba ludzi prosić o pomoc bo tez nie rwą sie z nią...
generalnie RZEŹNIA!
w takim programie haftix. Można go ściągnąć z internetuJak ty to zrobilas?? Ja tez chce taki portret :-)
Córcia zniosła lepiej niż mamaA jak mala to zniosla? Nie bolaly jej uszka?

Córcia zniosła lepiej niż mama
Cały dzien spokój, cośtam sobie gadała pod nosem i sie rozglądała. Marudziła słownie 10min jak juz wyszłysmy z samolotu bo była już głodna![]()
wcale nie glupieNo to super:-) a glupie pytanie-w czym dzieci leca w samolocie?