• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

martolinka - ja tam pije mleko, jem owsianke na sniadanie, jem jogurty naturalne i nic sie nie dzieje mojemu dziecku. Nie przekonasz sie czy go to uczula czy nie jeśli nie sprawdzisz. Moze wypij kubek mleka i pare dni odczekaj i poobserwuj.

Bardziej dzieci mogą czosnku nie znosic, gdyz moze sie zmienic zapach skory twojej. Pocąc sie wydostaje sie zapach czosnku z ciala. Polecam moze mleko z miodem.

Szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

reklama
martolinka - ja tam pije mleko, jem owsianke na sniadanie, jem jogurty naturalne i nic sie nie dzieje mojemu dziecku. Nie przekonasz sie czy go to uczula czy nie jeśli nie sprawdzisz. Moze wypij kubek mleka i pare dni odczekaj i poobserwuj.

Bardziej dzieci mogą czosnku nie znosic, gdyz moze sie zmienic zapach skory twojej. Pocąc sie wydostaje sie zapach czosnku z ciala. Polecam moze mleko z miodem.

Szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

dziękuję! zrobię jak mówisz. W sumie w razie choróbska to mamy ręce zwiazane- w zasadzie nic nie można wziąć żeby maluszek tego nie dostał w pokarmie,
Poczekam aż M dotransportuje mi miodek i zobaczymy:tak::-)

A propo brania lekow itp. Bylam u mojego lekarza i tak sie spytalam co moge brac karmiac piersia. Powiedziala zeby najlepiej nic, chyba ze juz trzeba to najlepiej naturalne srodki - wlasnie mleko z miodem, ogorkow duzo kiszonych itp. Mowi tez zeby nie stosowac za duzo perfum, deodorantow w kulce ani kremow czy balsamow. Bo skora wszystko wchlania, do pokarmu sie dostaje chemia - co prawda sladowe il ale zawsze, a dziecko sie tej chemii jeszcze nalyka itd. :sorry: I kazala z kosmetykow tylko woda, mydlo, ewentualnie jakis delikatny deodorant. Mysle ze troche przesadza, ale w sumie ma racje :tak:

Acha uwazaj z tym miodem bo jest mocno uczulajacy, ale sproboj troszke jak nie bedzie zadnej niepozadanej reakcji to smialo :)

reklama
[...]

i plecy tez szwankuja. czasami pod lopatka, ale czesciej krzyze. czuje, jak jej zmieniam pieluche albo schylam do lozeczka:confused2:
ja ostatnio kladlam malego do lozeczka i sie zatrzymalam w pol drogi......ani go do konca odlozyc, ani sie wyprostowac... tak zabolalo w krzyzach. do tego bylam sama w domu, wiec ze lzami w oczach udalo sie malego polozyc i wtedy jakos sie wyprostowalam, opierajac o lozeczko. masakra! szacunkowo wg wagi pokojowej Tomi juz ma ok 6,5 kg...... biedny ten moj kregoslup.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry