reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

moje drogie chciałam się Wam pochwalić, iż od wczoraj nosimy z Maciusiem chustę :)

zdecydowałam się na lennyLamb, tkaną w kolorze leśna niezapominajka :D
na początku byłam nieźle przestraszona, ale po kilku chwilach już wiedziałam, że to jest własnie to!!!
;-)
to super!!!! :-):-) a na jaki ty się w końcu wózek zdecydowałaś??

reklama
moje drogie chciałam się Wam pochwalić, iż od wczoraj nosimy z Maciusiem chustę :)

na początku byłam nieźle przestraszona, ale po kilku chwilach już wiedziałam, że to jest własnie to!!!
;-)

SUPER :-D:-D:-D:-D zdjecie poprosze :-p

;-)
super! Gratuluje kolejnej zachustowanej mamusi

to super!!!! :-):-) a na jaki ty się w końcu wózek zdecydowałaś??
aguś na x-landera w końcu... i odpukać w niemalowane badzo dobrze mi się sprawuje na tych śniegowych zaspach :p
ale quinny bardziej mi się podoba i z rozrzewnieniem na niego patrzę...
SUPER :-D:-D:-D:-D zdjecie poprosze :-p

teraz synuś śpi ale jak się omotamy to oczywiście wstawie "pochwałkę";-);-);-)

aguś na x-landera w końcu... i odpukać w niemalowane badzo dobrze mi się sprawuje na tych śniegowych zaspach :p
ale quinny bardziej mi się podoba i z rozrzewnieniem na niego patrzę...
koleżanka ma x-landera i też jest zadowolona:-) a mi mój buzik na aspach sie sprawuje ok i nie mam tego kółka terenowego i w sumie uważam że jest nie potrzebne-przynajmniej jak narazie:tak:
koniecznie pochwal się chustą:tak:

w tej instrukcji od dziunki sa tylko wiązania elastycznej. Do tkanej one się zupełnie nie nadają.
No jedno jest podobne do kieszonki z tkanej, ale to na pewno tak wiążesz tkaną.

tu masz rózne filmiki do wiązania chust
Filmiki instruktażowe
a tu wiązanie tkanej
Instrukcja do chusty wiazanej tkanej
dziękuję pięknie:-):-):-) chciałam wam napisać że zakochałam się w tej chuście co ma na avatarku administrator Jazzoo co prawda kolory nie chłopięce ale jest pięęęęękna!!!! napisałam do niej i okazało się że to amazonas kolor lollipop i jak się w końcu zdecyduję to chyba ją kupię, a zastanawiam się jeszcze nad MEI TAI czy nie kupić zamiast chustyy i nie wiem co 5 min mam inny pomysł :(
a tak w ogóle to zobaczcie sobie te filmiki na jednym taki młody tatuś wiąże chustę normalnie SUPER!!!!
luandzia ślicznie się prezentujecie, a dziewczynki śliczne:tak::tak::-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ta-daaaaaaaaaaaaaaa :-D
Zdj_cie0071.jpg

Zdj_cie0065.jpg

Zdj_cie0069.jpg

reklama
Do góry