reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Gniesha - jeju mam nadzieje,ze bedzie dobrze wszystko.
czarna wiedzma - wspolczuje takiego uzerania sie z konowalami. Bezmyslni sa Ci lekarze, traktuja nieraz jak produkty w fabryce,nie pamietajac o tym,ze w gabinecie kazdy liczy na indywidualne podejscie.

sealet - obie siostry mego meza mieszkaja na stale we Wloszech, maja wloskich mezow i dzieci. Chlopaki mowia po polsku i wlosku,oczywsice lepiej po wlosku ze wzgledu na miejsce zamieszkania, szkole i cale otoczenie. Ich babcia przyjezdza do nich na kazde wakacje min na2-3miesiace,wiec co roku odswiezaja sobie zasob slow,poza tym maja tez tam czasem kosntakt z Polakami, no i czasem przyjezdzaja do Polski. Uwazam,ze powinno sie o to dbac,zeby dzieci umialy i nie zapomnialy ojczystego jezyka ktoregos z rodzicow, zeby nie ograniczac ich kontaktu z rodzina.

Lencja - bardzo ladne lozeczko i przystepna cen.a Fajnie,ze szuflada przykrywana.

Moje dziecie ma zawsze tetno powyzej 150.

Powodzenia na wszystkich dzisiejszych wizytach!!!

Aaaa,co misie dzis snilo?!?! :laugh2: Byl juz czerwiec i weszlam na nasze forum, tam cala masa zdjec czerwcowych dziedziczkow. Byly rozne, grubutki, rumiane i chudsze blondynki, usmiechniete i spiace. Wszystkie przeslodkie. Szkoda,ze nie pamietam tylko ktore do kogo nalezalo. Jaki to byl mily sen...:rofl:

reklama
AniaCh83 ale miałaś super sen:-) fajnie byłoby mieć już nasze maleństwa przy sobie:-D:-D

czarna wiedzma masz pecha do tych lekarzy:-( życzę Ci abyś jak najszybciej uporała się z tą infekcją!!!

I ja popieram Koriander w całej rozciągłości:tak:
Ewuś, ładnymi słowami jeszcze nic nie zbudowano. Nie to zeby nie były w ogóle potrzebne, ale nich się chłop za jakieś działanie weźmie jesli chce coś udowodnić a nie za pisanie SMS-ków. Wyobrazam sobie że teraz musi byc Ci cięzko tym bardziej że wkoło mnóstwo "szczęsliwych mężatek" i innych takich "szczęśliwych", a Ty sama bidna i to jeszcze na dodatek z dwójką maluchów w brzuchu i pewnie tez chciałabyś to grono "parowiczek" zwłaszcza w tej sytuacji zasilić, Ale nie ma co się rzucać na pierwszy lepszy kąsek. Nie ma co tez uzywać wielkich słów o tym że on będzie "całe zycie na Ciebie czekał" i takie tam, bo to takie tam "miętkie słowka" jak ja na to mówię - nie warto się na nie nabierac ani nimi mamić, bo naprawdę rzadko kiedy stoją za nimi fakty. Wiesz, to takie teksty dobre dla niskobudżetowych komedii romantycznych;-);-);-)
Kicia ja myślę, że ty po prostu patrz uważnie i wnioski wyciągaj. Niech się coś chłop postara jak mu zalezy, bo SMS-ka ckliwego to i ja Ci mogę wyskrobac jak mi numer swój podasz:-D Bądź czujna! Obydwoje macie czas. Nigdzie się chyba Wam nie spieszy. A on przecież i tak poczeka, nie?;-)
A weź jeszcze poprawkę na to że zazwyczaj niestety panowie w wieku 23 lat to mało kiedy mają cokolwiek wspólnego z dojrzałością (choć ola Boga obym się myliła w tym przypadku!)...Dlatego podchodź na luzie do tego pana, nie spinaj się i nie nastawiaj na jakieś cuda. Pożyjemy - zobaczymy, jak to u nas we wsi baby gadają;-)

A tętno mojej Jagi - 144

Askut - miłego podglądania, czekamy na fotki!

Anecznik - ja od jakichś dwóch godzin usilnie staram się wziąc za drugi rozdział, tylko dziwnym trafem ciągle mi tu jakieś forum wskakuje na pulpit ;-)

Ostatnia edycja:
zastanawia mnie dlaczego ja jako jedyna albo nieliczna nie znam tętna swojego Bobasa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:?ani razu lekarz mi nie wspomniał,a ja nie wpadłam na to żeby zapytać:wściekła/y:?

Moja córcia ma 133 więc nie wiem czy do końca musi mieć wysokie jak piszecie, że od 140 dziewczynka:)Chyba, że płeć się zmieni":)

Anecznik - ja od jakichś dwóch godzin usilnie staram się wziąc za drugi rozdział, tylko dziwnym trafem ciągle mi tu jakieś forum wskakuje na pulpit ;-)
:-D:-D:-D:-D a to ci psotliwe forum, zeby tak bez proszenia wyskakiwac

ita85 a nie dostajesz wydruku po badaniu usg? Tam czesto podane jest tetno, moze po prostu lekarz o nim nie wspomnial

reklama
zastanawia mnie dlaczego ja jako jedyna albo nieliczna nie znam tętna swojego Bobasa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:?ani razu lekarz mi nie wspomniał,a ja nie wpadłam na to żeby zapytać:wściekła/y:?

Ja się nigdy nie pytam lekarza o tętno płodu ale po wizycie zawsze mam wpisane do karty ciąży w odpowiedniej rubryce. Możliwe że też masz.

Do góry