Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

To już wszyscy lekarze w Twojej okolicy? A może uda się znaleźć mniej renomowanego, a bardziej się starającego...
Buuu, nie wpadlam na to
No to był czarodziej nieco oszukany....
Ale i tak był jedyny!
Łał, jak uszyjesz to się pochwal!
Jako imienniczka protestuję ;-)Anecznik- zwierzaki super, ale co ten Harnaś robi Kaśkowi?Jako imienniczka protestuję ;-)

ita85 a nie dostajesz wydruku po badaniu usg? Tam czesto podane jest tetno, moze po prostu lekarz o nim nie wspomnial

Ja się nigdy nie pytam lekarza o tętno płodu ale po wizycie zawsze mam wpisane do karty ciąży w odpowiedniej rubryce. Możliwe że też masz.

Właśnie wróciłam z baliku w przedszkolu, też sobie potańczyłam, a co![]()
:-)
Ita- to bbdziewuszki z kujawsko- pomorskiego będą się nieźle bić o Twojego Tymka;-)
jakieś zdjęcie wstaw
bo ostatnio wśród rodziny i znajomych same chłopaki, ja to już się bałam że będzie musiał bić się o dziewuszki

ja też nigdy nie pytałam o tętnoJa się nigdy nie pytam lekarza o tętno płodu ale po wizycie zawsze mam wpisane do karty ciąży w odpowiedniej rubryce. Możliwe że też masz.
a teraz sprawdziłam w karcie ciąży i tam też właśnie nie mam zapisane
hehe miejsce w karcie ciąży jest ale niestety puste,ani razu nie wypełnione![]()
A ja właśnie znalazłam na jednym badaniu USG
138 uderzeń na minutę
To jest skrót badania: FHR
pisałyście że u chłopców niższe...hmmm mój ma 150
czy to coś oznacza?