reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja jem wszystko:-Da z corcia to byla wpadka wiec nie myslalam ze bedzie dziewczynka. powiem ze tak bylo lepeij bo sie nie stresowalam, nie liczylam dni plodnych itp a teraz to oszalec mozna heheh i jak sie chce to psychika duzo robi..codziennie o tym mysle czy sie udalo;-)
no ja tez jak teraz imprezuje to glowka pracuje jak kiedy w jaka strone ma byc zglupiec mozna ale moze akurat trafie tak jak chce wkoncu na imie bierzmowania dalam sobie Nadzieja

jasna dupa no to moj oskar mial byc leo ale w polsce jest leon wiec nie dalam bo by mylili a teraz nie wiem musze poszperac w necie jakies fajne wynajde nietypowe
no ja t3ez bym chciala jakies ladne i nietypowe ale w granicach zdrowego rozsadku ;-) a ja na poczatku wpierniczalam serki homogenizowane twarog na slodko a potem az do konca a szczegolnie pod koniec warzywa,slodkie i miecho na zmiane raz to raz to a miecho najczesciej smazone a za czym szalalam to sok ananasowy dzien przed porodem mi sie skonczyl i biuegusiem zasowalam do miasta po nowy i po tym spacerku po uprqagniony sok w nocy zaczely sie skorcze :-p:tak:

ja nic nie planuję, ani imienia, ani płci nawet nie wyobrażam sobie jek będzie w ciazy...nie chcę zapeszać, stwierdziłąm, ze na to wszystko bedziemy mięli czas:tak:
Wewnętrznie czuję, ze u Nas synek bedzie i może sie to potwiedzi, bo żołnierzyki u mojego męza to dominuja te szybciutkie:-D

reklama
no ja t3ez bym chciala jakies ladne i nietypowe ale w granicach zdrowego rozsadku ;-) a ja na poczatku wpierniczalam serki homogenizowane twarog na slodko a potem az do konca a szczegolnie pod koniec warzywa,slodkie i miecho na zmiane raz to raz to a miecho najczesciej smazone a za czym szalalam to sok ananasowy dzien przed porodem mi sie skonczyl i biuegusiem zasowalam do miasta po nowy i po tym spacerku po uprqagniony sok w nocy zaczely sie skorcze :-p:tak:
no to cala dietka na corke same bialko a ja znow wszystko na slono i kwasno a to na chlopaka cholera wiec mleka nie lubie jogurtow tez nie fasoli i jajek tez nie boze ale chyba sie poswiece w przyszlym miesiacu bleeee

Do góry