czarna tutaj duza, duza większosć czeka na dzidzie...spotykamy się i wspieramy sie :-)
Witam Ciebie, trzymam kciuki za baby ...żeby to już w tym m-cu było

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
czarna tutaj duza, duza większosć czeka na dzidzie...spotykamy się i wspieramy sie :-)

no wiem wiem;-)nie ma to jak corcia mamusinie denerwuj mnie he he ja tu specjalna diete objelam specjalne dni imprezuje specjalne pozycje itd a ty mi tu takie rzeczy mowisz musi byc dziolchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haaaaaaaaaaaaa
jak bardzo chcesz to pewnie bedzie
to ja w zeszlym cyklu robilam wszystko na chlopca i pozy i dietka i seksik w owu i wogolenie denerwuj mnie he he ja tu specjalna diete objelam specjalne dni imprezuje specjalne pozycje itd a ty mi tu takie rzeczy mowisz musi byc dziolchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haaaaaaaaaaaaa
a teraz troszke ospuscilam ale syn to moje marzenie ogromneto ja w zeszlym cyklu robilam wszystko na chlopca i pozy i dietka i seksik w owu i wogolea teraz troszke ospuscilam ale syn to moje marzenie ogromne
ale jak będzie chłopak to tez będzie si Julek bedzie się zwał 
tylko ze moja corcia mowi ze ona chce dziewczynke bo chlopakow nie lubi
..taki ma teraz etap buntu chyba 4 latka
a ja dziewczynka Nadia albo chlopczyk NikodemJa bym chciała dziewczynke - Antoninkęale jak będzie chłopak to tez będzie si Julek bedzie się zwał
![]()
mam juz Aleksandre;-):-)oszaleli z tymi nikodemamia ja dziewczynka Nadia albo chlopczyk Nikodemmam juz Aleksandre;-):-)
wszedzie ostatnio slysze nikodem i duzo znajomych dalo na imie nikodem
normalnie gwiazdka z nieba by byla he heno wiem wiem;-)nie ma to jak corcia mamusijak bardzo chcesz to pewnie bedzie
![]()
no widzisz ty masz coreczke ja mam synka teraz zmiana bocianato ja w zeszlym cyklu robilam wszystko na chlopca i pozy i dietka i seksik w owu i wogolea teraz troszke ospuscilam ale syn to moje marzenie ogromne
oj tu bym sie3 zasdtanowilabo najczesciej to jest corcia tatusia a synus mamusi czesto sie tym spotykamno wiem wiem;-)nie ma to jak corcia mamusijak bardzo chcesz to pewnie bedzie
![]()

toska a z kad ty takie imiona dorwalas?????????????Ja bym chciała dziewczynke - Antoninkęale jak będzie chłopak to tez będzie si Julek bedzie się zwał
![]()
no widzisz ty masz coreczke ja mam synka teraz zmiana bociana