Kochana 3 cykl starań.Robiłam w tym cyklu testy owulacyjne i jak pokazały dwie kreseczki to do dzieła.Co do zdjęcia to nie bardzo wiem jak je tu umieścića ty kolezanko ile sie starasz pokaz fotke

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana 3 cykl starań.Robiłam w tym cyklu testy owulacyjne i jak pokazały dwie kreseczki to do dzieła.Co do zdjęcia to nie bardzo wiem jak je tu umieścića ty kolezanko ile sie starasz pokaz fotke

wejdz na ta stronke i zrob upload jakiegos zdjecia pokaze ci kod na forum skopjuj prawym i wklej tak jakbys cos pisala ImageShack® - Online Media HostingKochana 3 cykl starań.Robiłam w tym cyklu testy owulacyjne i jak pokazały dwie kreseczki to do dzieła.Co do zdjęcia to nie bardzo wiem jak je tu umieścić![]()
zaraz zobacze ale chyba moznana 7 dni?????? a na sztuki niemozna kupic???? tak jak u nas ???
to widze że masz tak jak ja, żeby zrobic jakieś badania to musze się nachodzić a na wyniki czekać tydzien, w Polsce wyniki były w ten sam dzień i szłam robic badanie kiedy chciałam tylko trzeba było zapłacić.
Myśle że w dniu spodziewanej@ będzie najlepiej;-)
nie denerwuj mnie he he ja tu specjalna diete objelam specjalne dni imprezuje specjalne pozycje itd a ty mi tu takie rzeczy mowisz musi byc dziolchaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSvensonkato co mialo zostac to napewno zostalo i chlopaczki tam juz dzialaja heheheh
potem spróbuje,może sie udawejdz na ta stronke i zrob upload jakiegos zdjecia pokaze ci kod na forum skopjuj prawym i wklej tak jakbys cos pisala ImageShack® - Online Media Hosting