Fajne te teściki,nie trzeba sie wpatrywać czy takie same,czy może jedna ciut bledsza krechakochana ja mam szwedzkie i u mnie pokazuje kolko jak negatywny a usmiech jak pozytywny wiec nie ma roznicy jaka kreska
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajne te teściki,nie trzeba sie wpatrywać czy takie same,czy może jedna ciut bledsza krechakochana ja mam szwedzkie i u mnie pokazuje kolko jak negatywny a usmiech jak pozytywny wiec nie ma roznicy jaka kreska
a ty kolezanko ile sie starasz pokaz fotkena teście owulacyjnym obie kreski muszą tak samo widoczne(pozytywny)a jak jedna troszkę bledsza to nie ma owulki
a ile taki kosztuje???i przesylka ile by wyszla bo byla bym chetnamoge ktores kupic jakby chciala i bedzie wiedziala ze juz ma fasolke he he

Ja przez dlugi czas mialam tipsy, ale mi sie znudzily i wrocilam do moich naturalnychja zapraszam na zrobienie tipsow sama robie ;-)
Ale mialas taka normalna @?jak bylam z synkiem w ciazy to pierwszy miesiac i tak dostalam okres tyle ze krutszy wiec nie wiem moze w dniu plamien pierwszych brazowych bedzie lepiej co?
wiec juz sama nie wiem czy moge testowac 14 jak tydz temu byla dopiero owulka.a co tam najwyzej zatestuje dwa razy
dokladnie dwa razy a pal licho moze sie uda he heSvensonka ja mysle ze 14 lutego to troche za wczesnie na test..ale staranka napewno byly owocne i zycze ci tej upragnionej corci:-)
A moj cykl tez jaos chyba sie zminil bo owulka byla tydz temu a mialam termin miec na @11 lutegowiec juz sama nie wiem czy moge testowac 14 jak tydz temu byla dopiero owulka.a co tam najwyzej zatestuje dwa razy
![]()
zainteresowane strona z testami owulacyjnymi i ciazowymi www.babytime.sedokladnie dwa razy a pal licho moze sie uda he he
taki tescior 7 sztuk w opakowaniu na 7 dni kosztuje 70zl jakos
na 7 dni?????? a na sztuki niemozna kupic???? tak jak u nas ???dokladnie dwa razy a pal licho moze sie uda he he
taki tescior 7 sztuk w opakowaniu na 7 dni kosztuje 70zl jakos
cholerka nie wiem czy owocne bo dosc duzo sie wylalo he he musialabym miec tylek do gory i nogi jak swieca he he ale moze cos tam zostalo kto wieSvensonka ja mysle ze 14 lutego to troche za wczesnie na test..ale staranka napewno byly owocne i zycze ci tej upragnionej corci:-)
A moj cykl tez jaos chyba sie zminil bo owulka byla tydz temu a mialam termin miec na @11 lutegowiec juz sama nie wiem czy moge testowac 14 jak tydz temu byla dopiero owulka.a co tam najwyzej zatestuje dwa razy
![]()