reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

tez tak robie z tym dziecinnymi ciuszkami, po wypraniu nastawiam na dodatkowe plukanie tylko woda:tak:

moja pralka tez to ma, fajny gadzet, moja jest od MIELE i nie jest nowa, jak dlugo trwa u ciebie to plukanie? u mnie 8 minut z wirowaniem, mam tez funkcje prasowania takze rzadko musze prasowac...:-):-p

Miele - to masz merca wśród pralek , nawet jak już troszkę przechodzona:-D:-D

co do poruszanego przez mnie neidawno tematu biustonoszy do karmienia
facet odpisal mi na maila
zszedl z ceny na tym biustonoszu Aniam
chcial za niego najpierw 54 a zgodził się na taką samą cenę jak ten drugi 49,99 no i za tą przesyłkę tyle co na stronie internetowej
czyli ogólnie jak dla mnie wyszło 5 zł w kieszeni
szału nie ma ale lepsze to niż nic

pewnie że lepsze co za typos może jeszcze opeirniczy tą biedną kobiete że mi za tanio sprzedała:-D:-D

Jeszcze kilka zagubionych fotek

Ale najważniejsze, że prześwietliliśmy wózek dla Juniora i co się cieszę na żywo okazał się jeszcze lepszy niż w internecie :-D
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: GT3 Completo głęboko-spacerowy 2010dostawa w Polsce 0zł
Kolor kiwi albo Tropical

Fajny i kiedyś sie nad nim bardzo zastanawiałam . to byl taki mój pierwszy typ wózka , fajny bo duża bardzo ta spacerówka .

reklama
Akaata body z kjujikiem i spiochy z dziewczynka nasze niunie beda nosily takie same:-D:-D:-D:-D

sliczne ubranka i mam nadzieje ze po depresji juz ani sladu;-)

Akaata widzę,że u ciebie też się zaróżowiło:-) Bodziaki słodziutkie. A deprechy to teraż żadnej nie powinnaś mieć. Ja z allegro mnóstwo rzeczy zamówiłam, tylko czasami się wkurzam,że tyle kasy na kurierów wydaję... ale chyba i tak taniej wychodzi:rofl2:

Po mojej wczorajszej depresji zakupowej, którą dostałam oglądająć te wasze piękne rzeczy, postanowiłam dzisiaj wybrać się do miasta i wydać prawie ostatnie pieniązki (trudno nie będę najwyżej miała co do garka włożyć i schudnę) i zakupić coś malutkiej. A więc się chwalę, a humor jaki mam dobry dzisiaj mimo złej nocy :-):-):-)
Ciesze sie razem z Toba!!!! Ciuszki sliczne, i oczywiscie w najpiekniejszym kolorze :tak::tak::tak::tak:

reklama
A ja w końcu odwiedziłam aptekę. Kupiłam te leki homeopatyczne na poród i po. Już kiedyś o tym pisałam. I maść na brodawki oraz grip water. Ale mimo wszystko jeszcze jedna wizyta mnie czeka w aptece.
A jutro robię zamówienie z allegro.
Więc zostałoby już mało rzeczy do kupienia z tych grubszych, takie jak materac, prześcieradełka i wizyta w ikeii

Do góry