reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
zmykam jednak bo M tęskni;-)mam nadzieję że wytrzymam do niedzieli.bo @ juz na pewno nie wpuszczę;-)miłej nocki Wam życzę:tak:

;-)może być bez szału ale nie najgorzej! Moja druga połówka pojechała dziś na koncert do łodzi i mam czas dla siebie!!!:-D
to skoro połówki nie ma to możesz się kochana zająć tylko sobą i pełen relax;-):-)

a moja półówka juz spi:-Dwiec ja tez mam czasdla siebie a w dzien spalam dwie godz wiec teraz moge posiedziec:-D
no właśnie a ja jestem taka zmęczona jakbym nie wiem co robiła:eek:

to Wy dziewczynki sobie piszcie dalej a ja odezwę się jutro.papatki

a kiedy masz termin na @

jeszcze tylko szybko odpiszę;-) termin @ był na dzisiaj.na razie cisza...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no to jak nie przylazła to może już nie przyjdzie a masz jakieś objawy czy odczucia??
bola mnie piersi..od piatku bolaly mnie same sutki a teraz czuje ze bola mnie tez tak po bokach i sutki..a brzuszek taki jak balonik wiec chyba raczej nie...ale dobrze jakby sie udalo:tak:

Do góry