reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a tak ogolnie to skad pochodzisz? ja z Wałcza woj. zachodniopomorskie. ucałuj synka

O mam w Wałczu koleżankę i nawet tam byłam ale dość dawno.

Hehehe,Grzesiek się dziś mnie pyta,kiedy mam termin @. Ja mówię,że dziś. :-D A On ze śmichem,że kurde,no trzeba w końcu się bardziej postarać,żebym zaszła w ciążę,bo już go te @ dobijają,hahaha. :-D Szczególnie,że teraz ma urlop. ;-) :-p

Co do samopoczucia mego,to hm... Byłam z G. na zakupach,bo Zuzia śpi. Boli mnie ci*ka w środku tak,jakby mi ktoś kołka tam włożył. :wściekła/y: I tak mnie obcierała dzisiaj :zawstydzona/y: ,że aż ciężko mi się szło z tymi "suchotami"... Wczoraj były przytulanki - @ brak,a to jakiś tam znak. :-D

Trzymam kciuki za twoje II kreski! :tak:

Cze dziewczeta!
Ja dzis rano zatestowalam i niestety wynik jednokreskowy...:-(

To na pewno przesądzone? Nie masz jeszcze chyba @?

czemu bez owulki???skąd takie myśli???pozytywne myślenie się kłania:tak::-)

Mam wysoką prolaktynę i ostatnio owu nie było :no:

rok temu mialam bez mataklopramidu 20,5 ng/ml
1h po podaniu:163,5
i 2h po : 115,2

badania robilam w 5dc
teraz o roku bede chciala je powtorzyc- tylko nei wiem kiedy sie prl robi, w ktorym dniu cyklu??

Betusiu mi gin prl z obciążeniem kazał zrobić w 2-3 dc.

Witam ! Jestem tu nowa . Mam juz dwunastoletnią córkę . Od listopada staramy sie o powiększenie naszej rodzinki , Mam nadzieję że można do Was dołączyć pozdrawiam serdecznie :-) .

Witam!

Sa takie tabletki ziolowe castagnus czy os takiego. One ponoc obnizaja lekko podwyzszona prolaktyne i reguluja cykle...
A kiedy wyniki?

Mam te tabletki kiedyś kupiłam ale do tej pory ich nie używałam, nie wiem nawet czy się nie przeterminowały. wyniki prawdopodobnie w czwartek ale dopier w nastepnym tygodniu.

Ja zrobiłą 7 dc to podobno niczego nie wnosi....powinno się badać równoczesnie LH i FSH 2-3 dc i badać stosunek...wtedy jest wiadoma rezerwa jajnikowa:eek:

A jak bym zrobiła LH i FSH w 8 dc to było by dobrze?

Mój tata jest Antoni dlatego córka będzie Antonina :tak:

Mój dziadek nazywał się Antoni, podoba mi się to imię ale mojemu M niestety nie.

reklama
bola mnie piersi..od piatku bolaly mnie same sutki a teraz czuje ze bola mnie tez tak po bokach i sutki..a brzuszek taki jak balonik wiec chyba raczej nie...ale dobrze jakby sie udalo:tak:
jak dla mnie typowe objawy fasolinkowe:tak::tak::tak::tak:
Mnie piersi nie bolą ale dzisiaj po południu mnie strasznie mdliło na dodatek mam dziwny śluz podobny do tego z ostatniej ciąży, na objawy troszke za wcześnie bo testuje dopiero za tydzień ale ten śluz taki ciekawy....

To na pewno przesądzone? Nie masz jeszcze chyba @?
Nie. Termin mam na sobote...

jak dla mnie typowe objawy fasolinkowe:tak::tak::tak::tak:
Mnie piersi nie bolą ale dzisiaj po południu mnie strasznie mdliło na dodatek mam dziwny śluz podobny do tego z ostatniej ciąży, na objawy troszke za wcześnie bo testuje dopiero za tydzień ale ten śluz taki ciekawy....
To znaczy jaki?

taki dziwny, miałam go ostatnio jak byłam w ciązy, wygląda jak płodny ale wpada w żółty kolor:eek:
Ja tez mam dziwny - zwykle pod koniec cyklu bylo go sporo, byl bialy i kremowy. Teraz jest go bardzo malo, a dzisiaj to byla pelna paleta typow: troche grudek, troszke ciazgnacego a na koniec wodnisty:eek:

Ja tez mam dziwny - zwykle pod koniec cyklu bylo go sporo, byl bialy i kremowy. Teraz jest go bardzo malo, a dzisiaj to byla pelna paleta typow: troche grudek, troszke ciazgnacego a na koniec wodnisty:eek:
no mnie to też dziwi ale to dobrze chyba.....:happy:ty kochana z tego co pamiętam miałaś dostać@ dopiero w sobote ale już zrobiłaś teścik i nic??

a może to martuska robiła test????? Chyba coś pokręciłam!!!!!!!!!!!

nie ma was, pewnie działacie z małżowinkami pod kołderką

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja się już pogubiłam ale było dziewczynek:tak::tak::tak: 6 więc jeszcze 4 brakuje

Czesć z rana:-) o tej porze to tu pustelnia:-D szykuję się do pracy i przy kawie czytam wczorajszy wieczór...

Ja odpadłam, bo w 21 dc mały progereton miałam więc na dzidzię to raczej nie wyglada...nie mam tez żadnych objawów wsazujących na ewentualną...miałą nr 6...

A jak bym zrobiła LH i FSH w 8 dc to było by dobrze?
.

Z tego co się dowiedziałąm i pisałąm wyzej to LH i FSH powinno sie robić w 2-3 dc, a prolaktynę 7-8-9 dpo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry