reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Czy ktoras z Was posiada moze nawilzacz powietrza i moglaby napisac na co zwracac uwage przy wyborze? Ewentualnie polecic/odradzic jakis konkretny model? :-D

kwiatuszek - zamawialas tez u tego sprzedawcy pieluchy tetrowe? jesli tak to jakie sa? dobre?

nie kupiłam jeszcze pieluch
ciagle się zastanawiam and tymi co Ty kupiłas :)
wlasnie Justa napisz mi nazwe producenta tych pieluch jak mozesz to sobie sporawdze gdzies czy to te grube o ktore mi chodzi

kwiatuszek - wlasnie sprawdzilam dokladnie te pieluchy i musze przyznac ze one sa takie cienkie.. mam dla porownania takie od mojej bratowej uzywane i te sa o wiele grubsze i fajniejsze, te co ja kupilam to chyba sa jakies lipne, moze lepiej ich nie kupuj sa naprawde cienkie..ale jak mozesz to sprawdz gdzies - producent: Perfect ul. Damrota 12, 43-300 Bielsko-Biala, www.pieluchy.net.pl tel. +48 33 8140697 pisze ze 100% bawelna, moze teraz takie produkuja? nie wiem..

kwiatuszek - wlasnie sprawdzilam dokladnie te pieluchy i musze przyznac ze one sa takie cienkie.. mam dla porownania takie od mojej bratowej uzywane i te sa o wiele grubsze i fajniejsze, te co ja kupilam to chyba sa jakies lipne, moze lepiej ich nie kupuj sa naprawde cienkie..ale jak mozesz to sprawdz gdzies - producent: Perfect ul. Damrota 12, 43-300 Bielsko-Biala, www.pieluchy.net.pl tel. +48 33 8140697 pisze ze 100% bawelna, moze teraz takie produkuja? nie wiem..

ja mialam wlasnie dla Hani takie grube fajne a potem gdzies dokupywalam w markecie i do niczego byly jakies cienkie i drugoi raz takich nei chce
znalazlam jeszcze taka aukcjem troche drogie ale te by chyba byly te dobre, opis brzmi przekonujaco i cena troche mówi za siebie

GRUBE PIELUSZKI TETROWE *LUX*___PODWÓJNIE TKANE (914756607) - Aukcje internetowe Allegro

olapolap my mamy nawilżacz powietrza.
Patrzyliśmy na to jak długa jest gwarancja przede wszytkim. Poza tym ile wody się w niego wlewa, jak długo może pracować przy takim napełnieniu, ilość pobranego prądu, no i czy to tylko nawilżacz czy można go stosowac jeszcze do inhalacji.
A mamy taki:
Nawilżacz powietrza HONEYWEL EH-188E 3L Gwarancji (868020333) - Aukcje internetowe Allegro

Dziekuje za odpowiedz
:tak: Wiesz moze czym sie roznia nawilzacze mechaniczne od ultradzwiekowych? Ten, z tego co widze, jest mechaniczny.

Wiesz moze czym sie roznia nawilzacze mechaniczne od ultradzwiekowych? Ten, z tego co widze, jest mechaniczny.

Nie mam pojęcia :zawstydzona/y:

Edit
Poszperałam i wychodzi na to że mechaniczny to albo ma jeden stopień nawilżenia albo sama musisz regulować intensywność nawilżania a w ultradźwiękowych samo się to robi...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry