reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kwiatuszek - zamawialas tez u tego sprzedawcy pieluchy tetrowe? jesli tak to jakie sa? dobre?
nie kupiłam jeszcze pieluch
ciagle się zastanawiam and tymi co Ty kupiłas
wlasnie Justa napisz mi nazwe producenta tych pieluch jak mozesz to sobie sporawdze gdzies czy to te grube o ktore mi chodzi
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
olapolap my mamy nawilżacz powietrza.
Patrzyliśmy na to jak długa jest gwarancja przede wszytkim. Poza tym ile wody się w niego wlewa, jak długo może pracować przy takim napełnieniu, ilość pobranego prądu, no i czy to tylko nawilżacz czy można go stosowac jeszcze do inhalacji.
A mamy taki:
Nawilżacz powietrza HONEYWEL EH-188E 3L Gwarancji (868020333) - Aukcje internetowe Allegro
Patrzyliśmy na to jak długa jest gwarancja przede wszytkim. Poza tym ile wody się w niego wlewa, jak długo może pracować przy takim napełnieniu, ilość pobranego prądu, no i czy to tylko nawilżacz czy można go stosowac jeszcze do inhalacji.
A mamy taki:
Nawilżacz powietrza HONEYWEL EH-188E 3L Gwarancji (868020333) - Aukcje internetowe Allegro
kwiatuszek - wlasnie sprawdzilam dokladnie te pieluchy i musze przyznac ze one sa takie cienkie.. mam dla porownania takie od mojej bratowej uzywane i te sa o wiele grubsze i fajniejsze, te co ja kupilam to chyba sa jakies lipne, moze lepiej ich nie kupuj sa naprawde cienkie..ale jak mozesz to sprawdz gdzies - producent: Perfect ul. Damrota 12, 43-300 Bielsko-Biala, www.pieluchy.net.pl tel. +48 33 8140697 pisze ze 100% bawelna, moze teraz takie produkuja? nie wiem..
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kwiatuszek - wlasnie sprawdzilam dokladnie te pieluchy i musze przyznac ze one sa takie cienkie.. mam dla porownania takie od mojej bratowej uzywane i te sa o wiele grubsze i fajniejsze, te co ja kupilam to chyba sa jakies lipne, moze lepiej ich nie kupuj sa naprawde cienkie..ale jak mozesz to sprawdz gdzies - producent: Perfect ul. Damrota 12, 43-300 Bielsko-Biala, www.pieluchy.net.pl tel. +48 33 8140697 pisze ze 100% bawelna, moze teraz takie produkuja? nie wiem..
ja mialam wlasnie dla Hani takie grube fajne a potem gdzies dokupywalam w markecie i do niczego byly jakies cienkie i drugoi raz takich nei chce
znalazlam jeszcze taka aukcjem troche drogie ale te by chyba byly te dobre, opis brzmi przekonujaco i cena troche mówi za siebie
GRUBE PIELUSZKI TETROWE *LUX*___PODWÓJNIE TKANE (914756607) - Aukcje internetowe Allegro
olapolap my mamy nawilżacz powietrza.
A mamy taki:
Dziekuje za odpowiedz

AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Wiesz moze czym sie roznia nawilzacze mechaniczne od ultradzwiekowych? Ten, z tego co widze, jest mechaniczny.
Nie mam pojęcia

Edit
Poszperałam i wychodzi na to że mechaniczny to albo ma jeden stopień nawilżenia albo sama musisz regulować intensywność nawilżania a w ultradźwiękowych samo się to robi...
Ostatnia edycja:
reklama
Nie mam pojęcia
Edit
Poszperałam i wychodzi na to że mechaniczny to albo ma jeden stopień nawilżenia albo sama musisz regulować intensywność nawilżania a w ultradźwiękowych samo się to robi...
Dziekuje

Podziel się: