witamjak dzisiejsze samopoczucie?
jeśli o mnie chodzi- kiepsko:-(
a jak tam Twoje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
witamjak dzisiejsze samopoczucie?
Kochana ale dziś już jest 2 dzień @ która nie przyszła...robiłam go rano i nic...:-(LENA_R pozwól że się wtrące mi test 1 wyszedł negatywnie robiłam jakieś 5 dni przed @ potem słaba krecha wyszła w dzień @ a po terminie nie pamiętam jakoś tak tydzień po wyszła już widoczna ładnie.
no to był w sumie moj pierwszy objaw spałam dosłownie wszedzie;-) tesciora rób a @ Ci sie juz spoznia?

dzięki...chociaż na razie nie wiem jak sobie to wszystko mam w głowie poukładać bo tak mnie boli ta moja głupota:-(Lena - glowa do gory!!! najlepiej z nastepnym testem poczekaj jeszcze pare dni. a jak nawet sie nie uda, to trzeba sie starac a nie zalamywac
Toska - trzmam kciuki zeby @ nie przyszla. ja w pierwszej ciazy tez mialam tylko jeden objaw: spanie na potege.
u mnie wszystko wskazuje na to, ze @ dostane. no coz, trzeba bedzie zintensyfikowac starania
milego dnia!!!
Lenus - tulam Cie mocno....
kurde, glowa zaczyna mnie znow bolec, juz 5 dzien z rzędu, co się dzieje????![]()

Lena - a moze zrob betke? a najlepiej to poczekaj do poniedzialku, jak @ nie przyjdzie to zatestuj, juz wiele razy czytalam ze dziewczynom dopiero po 5-7 dniach od terminu @ wychodzily blade kreski....
Toska - mam nadzieje ze ta sennosc to objaw ciazy
u mnie co miesiac ciazowe objawy, kazdy inny a jakos ciazy nie bylo..... raz bol sutkow, innym razm bol piersi po bokach, sennosc mialam teraz i jak widac u mnie nici wiec w tym miesiacu nawet nie bede u siebie nic doszukiwac
a poza tym wlasnie zaczely mi sie FERIE i mam 2 tygodnie laby... (no od pracy, ale w domu remont)
przynajmniej nie bedzie watpliwosci....a betka to dobry pomysł.jak nie dostanę ani @ ani II kresek na teście to pójdę ją zrobić.