reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

dziewczyny i jeszcze bym prosiła żebyście mi napisały skąd bierzecie pomysły na wiązania, bo ja znam tylko jedno a chciała bym inne zobaczyć najlepiej żeby to był filmik:tak: i wszystko idealnie pokazane:tak: ale nie ten bo w ten sposób wiąże Chusta Wiązana Elastyczna

dziewczyny moze glupie pytanie ale gdzie sie wklada dziecko? w te dwa pionowe czy w to cos na brzuchu?:eek:

reklama
dziewczyny moze glupie pytanie ale gdzie sie wklada dziecko? w te dwa pionowe czy w to cos na brzuchu?:eek:

i w to i to... zalezy jakie wiazanie... najpierw albo w panel na brzuchu a pozniej boczne albo najpierw w boczne a pozniej naciagasz ten na brzuchu.

chyba musze zagladnac do tego slownika bo nie wiem jak profesjonalnie to nazwac :-D:-D:-D

Slicznie!!! :-D

Kira jesli chodzi o elastyczna robisz wiazanie i w efekcie masz dwa pasy pionowe - pola chusty i pas poziomy- panel. I wkladasz najpierw dziecko pod pasy pionowe, rozkladasz od kolanka do kolanka, jeden i drugi, a potem nozki dziecka przekladasz pod poziomy pas i naciagasz go na cale dziecko. W efekcie masz trzy warstwy materialu.

dziunka sorry ale ja po tej ciazy i teraz to jakas nie kumata jestem:sorry: rozumiem ze sa dwa sposoby: 1. panel na zewnatrz pionowe przy ciele, i 2. panel przy ciele pionowe na zewnatrz? to ktory mi opisalas?:sorry: 1? ktore wiazanie lepsze? wydaje sie ze 2?:baffled:

dziunka sorry ale ja po tej ciazy i teraz to jakas nie kumata jestem:sorry: rozumiem ze sa dwa sposoby: 1. panel na zewnatrz pionowe przy ciele, i 2. panel przy ciele pionowe na zewnatrz? to ktory mi opisalas?:sorry: 1? ktore wiazanie lepsze? wydaje sie ze 2?:baffled:

Wiazanie z panelem na zewnatrz-1 jest dla elastycznej. Wiazaniem 2 wiaze sie chuste tkana. I to i to jest dobre.

dziękuję pięknie:-):-):-) chciałam wam napisać że zakochałam się w tej chuście co ma na avatarku administrator Jazzoo co prawda kolory nie chłopięce ale jest pięęęęękna!!!! napisałam do niej i okazało się że to amazonas kolor lollipop i jak się w końcu zdecyduję to chyba ją kupię, a zastanawiam się jeszcze nad MEI TAI czy nie kupić zamiast chustyy i nie wiem co 5 min mam inny pomysł :(
a tak w ogóle to zobaczcie sobie te filmiki na jednym taki młody tatuś wiąże chustę normalnie SUPER!!!!
luandzia ślicznie się prezentujecie, a dziewczynki śliczne:tak::tak::-):-)
ale jakiego ona ma malusieńkiego dzidziusia!! ja tez bym chciała takiego mieć al mój juz urodzil się 3 razy większy od tego bberbecia :-)

ślicznie!

Jesli mogę coś poradzić - zroluj pieluszkę i zawiń na karczku w chustę to nie będziesz musiała łebka trzymać

i w to i to... zalezy jakie wiazanie... najpierw albo w panel na brzuchu a pozniej boczne albo najpierw w boczne a pozniej naciagasz ten na brzuchu.

chyba musze zagladnac do tego slownika bo nie wiem jak profesjonalnie to nazwac :-D:-D:-D
panel i poły :-)

to jest wlasnie kieszonka z panelem na zewnątrz

reklama
śliski kombinezon w połączeniu z elastykiem na tym zdjęciu dał efekt zwisu, a nie dobrego wiązania, wiązałam się na dworze pod kurtkę i było mi tak zimno, że za bardzo się spieszyłam :sorry: ale... gdyby nie chusty nie mogłabym spędzac dni na stoku razem ze starszakami i małżonkiem :-D

Do góry