reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witajcie kobietki !
Ja do was zaglądam, tylko nie zawszę daję radę nadrobić kilkanaście stron ;-)
Zaglądam z pytankiem, jak idzie "robota" i czy jakiś z moich fluidków trochę pomógł. Trzymam za Was kciuki kobietki, oby jak najszybciej.
Miałam w ost. tygodniu niestety rozczarowanie mojej serdecznej przyjaciółki:-(, bo wredota jednak przyszła po czasie:-(
Teraz sekunduję mojemu bratu i kochanej bratowej :-D Mam nadzieję, że u nich również pojawi się fasolka ( choć są po 30tce):sorry:

Wczoraj popołudniu, któraś miała testować po pracy i co jaki wynik :confused2:
(trudno przekopać się przez taką ilość postów) :szok:

reklama
jeszcze raz moja córcia;-)
olunia.JPG

Witajcie kobietki !
Zaglądam z pytankiem, jak idzie "robota" i czy jakiś z moich fluidków trochę pomógł. Trzymam za Was kciuki kobietki, oby jak najszybciej.
Miałam w ost. tygodniu niestety rozczarowanie mojej serdecznej przyjaciółki:-(, bo wredota jednak przyszła po czasie:-(
Teraz sekunduję mojemu bratu i kochanej bratowej :-D Mam nadzieję, że u nich również pojawi się fasolka ( choć są po 30tce):sorry:

Witaj, pisz jak się czujesz! Byłaś juz u lekarza???

Po tym czymś cierpię na bezsennosc juz dwie noce spałam tylko 2 i pół godz. Dzisiaj moja twarz wyglada jakby mnie osy pożądliły, a całe ciało jakbym przez noc przytyła ze 3 kilo, poty mnie oblewaja i te mdłości bleeeeeeee
To moze masz po uczulenie na ten lek, dlatego tak reagujesz?
Witajcie kobietki !
To znaczy, ze co? Ze nie ma juz fasolki?!:szok:

Robin :no: jeszcze nie. Mam wizytę we wtorek. Nawet nie wiem czy jakieś usg będę miała. Z tej całej paniki to już betkę dwa razy zrobiłam ( czy przyrasta). No to sprawdziłam, że przyrasta nawet bardzo, więc znowu mam schizy, że bliźniaki :szok:
Eh kobity w ciąży, to bezpłatnie powinny dostawać skierowanie na leczenie mózgu :-D

Witajcie kobietki !

byla i juz nie ma??????

Robin :no: jeszcze nie. Mam wizytę we wtorek. Nawet nie wiem czy jakieś usg będę miała. Z tej całej paniki to już betkę dwa razy zrobiłam ( czy przyrasta). No to sprawdziłam, że przyrasta nawet bardzo, więc znowu mam schizy, że bliźniaki :szok:
Eh kobity w ciąży, to bezpłatnie powinny dostawać skierowanie na leczenie mózgu :-D
Uff!!! Juz myslala, ze z fasolka cos sie stalo... Ale mialas taki calkiem normalny okres?

reklama
Do góry