reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

Ja po wizycie na Kopernika w srode troche sie uspokoilam,lekarze mi dokladnie wytlumaczyli o co chodzi z ciążą jednokosmówkowa dwuowodniową.ale moje szczescie nie trwalo zbyt dlugo.....zaobserwowal ze w zepsutym zebie (a w zasadzie mam tylko obramowke zeba bo srodek mi sie wykruszyl,a panicznie boje sie dentysty)zaczelo mi cos rosnac,ale dzisiaj odwazylam sie i poszlam do dentystki ktora stwierdzila ze to jest POLIP i trzeba go usunac operacyjnie w Krakowie na ul.Batorego.Jak o tym sobie pomysle to az cos mi sie robi,bo strasznie sie boje dentysty,a tu usuwanie jeszcze chirurgicznie:(Miala z was ktoras takie cos??

reklama
witajcie Dziewczynki
Ja wreszcie wczoraj wyszłam ze szpitala...Skrócona szyjka, rozwarcie, ciśnienie na granicy... to tak w skrócie. wszystko teraz jest w miarę, ciśnienie książkowe, szyjka taka sama a dziewuchy w tydzień urosły,że hej! no ale mam leżeć i nic nie robić wiec już w ogóle zero ruchu to wszystko poszło w brzuch... Cierpię dodatkowo, bo z dnia na dzień w szpitalu wyszły mi hemoroidy...ani leżeć ani siedzieć ani się przekręcić, gorsze niż wszystko inne, bóle spojenia łonowego czy pleców to przy tym mała rzecz...Witam nowe mamusie i gratuluję tym które już mają dzieci koło siebie..

Pozdrawiam
witam przyszla mamuske blizniaczków z rzeszowa!!
ja jestem lidka i 10miesiecy temu urodziłam dwuch synkow alana i mikołaja!
chyba kazda ciaża blizniacza jest w jakims stopniu zagrozona,moja była od samego poczatku najpierw w 3-miesiacu krwawienie a od 6 miesiaca lezałam na patologi i urodzilam w wielka niedziele przez cc w 34 tygodniu.
w jakim szpitalu lezałas w rzeszowie?(bo ja na rycerskiej)
najwazniejsze to byc dobrej mysli i wiezyc że bedzie dobrze.
pozdrawiam!!!!!!!!!

witam przyszla mamuske blizniaczków z rzeszowa!!
ja jestem lidka i 10miesiecy temu urodziłam dwuch synkow alana i mikołaja!
chyba kazda ciaża blizniacza jest w jakims stopniu zagrozona,moja była od samego poczatku najpierw w 3-miesiacu krwawienie a od 6 miesiaca lezałam na patologi i urodzilam w wielka niedziele przez cc w 34 tygodniu.
w jakim szpitalu lezałas w rzeszowie?(bo ja na rycerskiej)
najwazniejsze to byc dobrej mysli i wiezyc że bedzie dobrze.
pozdrawiam!!!!!!!!!

ja też leżałam w miejskim na rycerskiej...nie narzekałam dość przyjemne położne i lekarze jak najbardziej. Będzie dobrze :) jeszcze kilka tyg muszę wytrzymać

pozdrawiam serdecznie

Witajcie my jesteśmy po szczepieniu,chłopaki rozwijają się prawidlowo do swojego wieku nie mają żadnych opóźnień :-) Ważą: Mateusz 5140 a Patryk 5300, ciszę się bardzo że są zdrowi lekarz mówi że jak na dzieci urodzone w 33/34 tygodniu ciąży z wagą 2160 i 2190 to się super rozwijają :-)

Ostatnia edycja:
No to super, lepszej wiadomości nie mogłaś nam zaserwować. Oby tak dalej.

Ja wczoraj odstawiłam fenoterol dziś ruszyć się nie mogę, brzuch mnie pobolewa jak na miesiączke i kości spojenia łonowego strasznie a do tego prawie nie spałam. Boje się że nie rozpoznam symptomów porodu i nie zdążą mi zrobić cesarki.

Witam!
madzia842 trzymam kciuki chyba będzie poród walentynkowy :)
U mnie ciąg dalszy walki z ciśnieniem...wczoraj super a dziś znowu...chyba dodatkowo wpływa na to ta okropna pogoda...wciąż leże i mam nadzieję że w końcu się ureguluję...bo znowu ponad 140/90 :(
Wpadłam w szał zakupów przez allegro...normalnie chyba się uzależniłam :)
Pozdrawiam was wszystkie! udanego weekendu :)

ja też leżałam w miejskim na rycerskiej...nie narzekałam dość przyjemne położne i lekarze jak najbardziej. Będzie dobrze :) jeszcze kilka tyg muszę wytrzymać

pozdrawiam serdecznie
dasz rade,bądz dobrej myśli.ja wiem że mi sie teraz tak dobrze mówi ale jak moja ciaza była zagrozona to sie strasznie bałam i modliłam sie o każdy dzien wiencej.a musze dodac ze w kazdy dzien miałam skurcze jak do porodu,caly czas byłam podłaczona pod kroplówki a jak widziałam zapis ktg to na sama mys dostawałam skurczy.
a mozesz mi powiedziec kto jest twoim lekarzem prowadzacym?ktos z tego szpitala?
pozdrawiam

witajcie
Milenka piękna waga dzieci, jakoś tak lepiej mi się zrobiło, odliczam dni z jednej strony strachem z drugiej,że już dobry czas...

Ja dziś odwaliłam tyle roboty,że teraz zamierzam leżeć plackiem cały weekend, zresztą jutro walentynki więc zamierzam spędzić leniwie weekend

zdrówka kochane, odezwę się w poniedziałek

p.s dziś się przeraziłam jaki mam brzuch jakoś wydawało mi się,ze jest nie duży...a tu hm szok

Witam wszystkie Podwójne i potrójne mamusie jestem w 26 tyg ciazy blizniaczej wiem juz ze beda to chłopiec i dziewczynka.Dowiedzialam sie ze waza 910gr i 1000gr. Jestem szczesliwa

reklama
Witam mamunie.Ja sie czuje o niebo lepiej.Bole ustaly calkowicie,siusiam ladnie heheh.Maz jeszcze do poniedzialku w domu wiec caly czas wypoczywam.
Diwczyny a ja mam takie pytanie..jak to jest z rodzicami chrzestnymi dla dzieciczkow? Bo nie mam pojecia hih podwojnie?

Do góry