reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

Jaki polecacie dziewczyny polski film...komedia...romantyczny-obojetnie -byle polski:-D Kumpela mi zgrala Galerianki i jeszcze jakis z Figura-nie pamietam tytulu...mam zamiar dzis jakis wciagnac...Ogolnie dostalam 6 filmow wiec mam co ogladac ;-)

reklama
ja to ostatnio czytałam Fielding "W pajęczej sieci" - dobre
a wcześniej "Francuski ogrodnik"- bardzo mi się podobało

Ja "Gre w klasy' przeczytalam juz dosc dawno temu ale tylko wedle jednego schematu i planuja za jakis czas wrocic i sprobowac 'po numerkach' :-)Tak z ciekawosci.
A na razie nadrabiam zaleglosci w polskiej prozie (swiateczna paczka z domu :-))

ja koncze ksiazke "Milosc w czasach zarazy"Garcia...bardzo mi sie podoba!...zupelnie inna niz te ostatnio przeczytane...a w ciazy, gdzie jestem wrazliwasza jakas...to wogole sa momenty, ze sie rozplywam..-bardzo podoba mi sie jezyk jakim jest pisana!

a wieczory filmowe mamy z A niemalze co wieczor, bo zakupilismy sobie n -telewizje i mamy mnostwo ciekawych filmow...tylko, ze slowo nie mam pamieci do tytulow- na drugi dzien opowiadam kumpeli, ze dobry film ogladala..ona jaki...a ja a nie wiem:-D

Muszę przelecieć wątek i pospisywać sobie książki które polecacie, muszę nadrobić zaległości w czytaniu. Po przeprowadzce będę jeździć do pracy tramwajem i autobusem, więc będę sobie umilać podróże :-)

reklama
Rusałko, właśnie ten styl pisania książek Marqueza mnie zachwyca. :tak::tak:

o tak!!!!!!!!............a wczoraj mala poszla spac o 18.. i byl wieczor filmowy:) 2 na raz...jeden ..nie pamietam tytulu, taki sobie...a drugi - "Bez granic" - JAK DLA MNIE- PIEKNY- poryczalam sie, ale ja ostatnio nawet na komediach bucze:D

Do góry