reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

Rusia a nie możesz zawiesić jakoś tej szkoły, coś jak u nas dziekanka? szkoda tak rezygnować :tak:
Syla a co z tym kursem przez neta? zapisałaś się? :sorry2:

jedyną ciekawą rzeczą jaką ostatnio czytuję to to co wy tu napiszecie;-):-D

reklama
niestety zawiesic nie mozna...moge tylko poprosic o przesuniecie terminu i byc moze tak sie skonczy..bo egzaminy sa w lipcu a ja w lipcu rodze...
ja Irma tez...zaniedbuje sie;)

Czytam "Zielone piekło" Raymond Maufrais. Pamiętniki z końca lat 40-stych młodego francuza, podróżnika, który zaginął w puszczy Gujany Francuskiej na samotnej wyprawie w poszukiwaniu Indian. Wyprawa raownicza odnalazła tylko jego pamiętnik, który zostal potem wydany. Niezwykle poruszająca ksiązka.

ja chwilowo nic...zostala mi jeszcze jedna ksiazka z Rossmanna...teraz jak bede w polsce to polece zobaczyc czy cos jeszcze maja nowego :-)

na mnie od marca czekaja ksiazki ktore przywiozlam z PL...i tez cos checi/czasu zero... takze w wolnych chwilach skupiam sie nad ang...wyprosilam wczesniejszy egzamin na 16 czerwca na g 10...

A ja znów sie stałam molem książkowym i pochłaniam jedną za drugą. I mi z tym dobrze :-)

reklama
ostatnio ciagle slucham tej piosenki :-) jakos mi sie tak z urlopem kojazy...egzotyka...spokojem,sloncem :-) [video=youtube;X4aEnz7zPlo]http://www.youtube.com/watch?v=X4aEnz7zPlo&feature=related[/video]

Do góry