• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Przeczytałam / obejrzałam POLECAM

reklama
Kiedy u nas jakieś lewe rossmanny :-D
Ja nie dotarłam wczoraj- jak wysiadłam z tramwaju o 20, to już prosto do domu. Ale dziś już przyszłam normalnie do pracy, to mam nadzieję, że i normalnie wyjdę.

a tego jeszcze nie ogladalam...a przeciw gejom nic nie mam.. wrecz bym chciala przyjaciela geja...i uwazam ze to strasznie bardzo wypielegnowani ludzie...szczegolnie mam na mysli niemieckich gejow..a do tego takie ciacha ze az zal dupsko sciska :-D jeszcze inteligetni,bogaci,z dobra praca...a i gusta maja zazwyczaj bardzo dobre :-) za to lesbijki-pozal sie boze... :-D

Nie dotarłam... w tym blisko mnie kicha, było kilka na półkach, teraz jak byłam w piątek nie było ani jednej, a do Reduty (tam małż mówił, że było dużo) mi nie po drodze, wtedy co miałam jechać jakiś debil złamał nam lusterko w samochodzie, i z dyndającym bałam się jechać, a potem jak małż wrócił i jakoś je przymocował, to już nie chciało mi się nigdzie jeździć bo byłam zła.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry