reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

czesc wszystkim dzisiaj robilam drugi test i rzeczywiscie t druga kreska jes o wiele ciemniejsza niz ta z piatku. Teraz trzeba isc tylko do gin i niech to potwierzdzi dokladnie. A mam pytanie w ktorym tyg robia pierwsze usg?

to jeszzce raz gratuluje mi I usg zrobiono w 4 tygodniu i 5 dniu ciązy, ale to zależy od lekarza.

A ja Wam życzę dziewczynki
1968369alx8l8dc3u.gif

Mam pytanie do mam powiedzcie mi czy któras z Was ma wózek albo miala z podwójnymi kolami??

reklama
dostałam owulke- dobre:-D:-D:-D:-D:-):-):-);-);-);-):tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobre ja też sie uśmiałam...dostać owulkę;-)

Byliśmy w mieście na spacerze całą Trójką - późnym popołudniem. Dobrze,że byłam "zabezpieczona" śledziem (czyt. podpaską)...
Boże,dlaczego znowu NIE??? :-(
Bardzo mi przykro agutka:-( tulam mocno...

Nie ,a miałąm dzis robic:eek:???
Ale jestes zakręcona:-D:-D:-D:-D;-)

No widze ze jedyna zrozumiałas moje prześłanie do Sevensonki:-D:-D:-D:-D
Ale usmiałam sie z Waszego dialogu...nie ma jak to zrozumienie sie:-D

Cześć długo do Was nie zaglądałam, napiszcie czy ktoś nowy zafasolkował?
Co słychać w ten walentynkowy dzień?

:-Dprzynajmniej trochę humoru w smutaskie walentynki;-) miało byc tyle fasolek...a mamy ?
czarna, mellisa no i może ewelina...kogoś moze pominęąłm...?
niech im sie szczesci co tam iprezujemy dalej.
Moj mezul wraca w nocy i mowi ze mam byc zwarta i gotowa kon by sie usmial tak mnie posladek boli od zastrzyku nocnego na umierzenie bolu ze ledwie co chodze he he

reklama
i dobrze tez mam ciezki dzien a tu sie sama z siebie posmialam dobre he he
Hej laseczki wlasnie sobie uswiadomilam ze jak nie zaciazymy do kwietnia to musimy sie przenies na staraczki 2011 jasna ciasna
wcale niemusimy bo to nie jest watek staranka by zostac mama W 2010 roku tylko starnka by zostac mama 2010 a to roznica czyli chodzi o to zeby chociaz zaciazyc w tym 2010 roku :-D:tak: wiec zostajemy i kint nas z tad niewyciagnie no chyba ze fasolki :tak:;-)

niech im sie szczesci co tam iprezujemy dalej.
Moj mezul wraca w nocy i mowi ze mam byc zwarta i gotowa kon by sie usmial tak mnie posladek boli od zastrzyku nocnego na umierzenie bolu ze ledwie co chodze he he
no kochana jak mezul prosi to trzeba byc gotowa ja przed owu specjanie wstawalam kilka dni o 4 i czekalam zwarta i gotowa az wroci z pracy :-) zeby dzialac bo w dzien to by niedalo zbyt rady bo w dzien sie wszyscy kreca i przeszkadzaja:zawstydzona/y::eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry