• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Olkale ni zdradzam po prostu zajrzałam raz jak miałam taką załamkę wiesz pisałam o tym- po prostu wtedy jakieś przeczucie mnie dopadło że i następny rok przeleci:-( i zostanę sama na wątku a stara gwardia wypadnie

jakiś dzisiaj ciężki humor mi się załaczył...żartowałąm z ta zdradą, przecież możemy zagladać gdzie mamy ochotę :-D
a poza tym trzymajmy się wersji takiej, ze na tym wątku to mozemy być do grudnia 2010...;-)

reklama
no moj tylko nocki ma zawsze 6 dni w tygodniu :zawstydzona/y: a ja tez bardzo lubie rano spac ale te pare dni to wstawalam budzik sobie nastawialam wkoncu czego sie nierobi dla fasolki:tak: a z ta chcica to cos w tym jest bo moj ttez zawsze po pracy mnie meczy ze che a ja mu zawsze burcze ze jeszcze spie i ma sobie wybic z glowy bo za 2-3 godziny musze wstac zaprowadzic mala do przedszkola ale jak wracam i mam chec to go budze i on nieprotestuje ze zona go na przytulasy budzi :-p:-):-D
normalnie bym sobie dobrego drinka wypila haha

hej wrocilam z avatara 3d ;-) fajny filmik lepszy niz pokachontas jak slyszalam opinie ze to nowoczesna pokachontas ;-) tylko w opolu 3d tak srednio widac strasznie zjechane te ogularki ale bylo warto pusc wspaniale efekty :-)
nie doczytam chyba was juz a moze jak sie umyje i wskocze do wyrka...
jutro praca od 9-21 bbbrrr

Byliśmy w mieście na spacerze całą Trójką - późnym popołudniem. Dobrze,że byłam "zabezpieczona" śledziem (czyt. podpaską)...
Boże,dlaczego znowu NIE??? :-(

Idę do Męża,bo pizza do Nas jedzie...

Dobrej nocy,Kochane...
Przykro mi... Doskonale wiem, co czujesz.:-(
Zatem razem zaczynamy kolejny odcinek tasiemca pt "Nie tak latwo zrobic sobie dziecko";-)

dzis teraz robilas testa?? to dzialajjjjjj
Buahahaha:-D

Hej laseczki wlasnie sobie uswiadomilam ze jak nie zaciazymy do kwietnia to musimy sie przenies na staraczki 2011 jasna ciasna
Tez wlasnie dzisiaj o tym myslalam... A 2010 to taka ladna data;-)
wcale niemusimy bo to nie jest watek staranka by zostac mama W 2010 roku tylko starnka by zostac mama 2010 a to roznica czyli chodzi o to zeby chociaz zaciazyc w tym 2010 roku :-D:tak: wiec zostajemy i kint nas z tad niewyciagnie no chyba ze fasolki :tak:;-)
No mam nadzieje, ze nawet fasolka nikogo wiecej z tej ekipy nie wyciagnie!!!

czy ktoras zna jakis przypadek zajscia w ciaze po owolce a przed okresem?
Przed okresem owszem, jezeli pozno owulka byla... Ale skoro byla wczesniej to raczej marne szanse:no:

no na mnie to zrobiło takie wrazenie,ze szukałam chwilę...:-D
I co - znalazlas?
hej wrocilam z avatara 3d ;-) fajny filmik lepszy niz pokachontas jak slyszalam opinie ze to nowoczesna pokachontas ;-) tylko w opolu 3d tak srednio widac strasznie zjechane te ogularki ale bylo warto pusc wspaniale efekty :-)
Moi "lokatorzy" wczoraj to na kompie ogladali, ale ja poszlam spa, bo nie cierpie tego typu filmow.... Chyba bede jedyna osoba na swiecie, ktora nie widziala tego filmu:-D

nie doczytam chyba was juz a moze jak sie umyje i wskocze do wyrka...
jutro praca od 9-21 bbbrrr
mi też bardzo sie podobał avatar...:-D
no tak dziś waletynkowa niedziela i tzreba iść jutro do pracy:-( przez to nie lubię poniedziałku...

maćku ja nie lubie filmow sajensfikszyn ze to tak napisze :-D ale ten naprawde byl swietny w 3d naprawde warto dla nas kobiet tez jest super watek -->piekna milosc ;-)

agutka uszka do gory kochana w nastepnym cyklu na bank beda 2 grubbbbeeeee krechy :tak:

olkale no niestety trzeba do pracy :( ehhh i to caly dzien ... brrr ale za to we wtorek wolne wiec posiedze dluzej na forum ;)

jakiś dzisiaj ciężki humor mi się załaczył...żartowałąm z ta zdradą, przecież możemy zagladać gdzie mamy ochotę :-D
a poza tym trzymajmy się wersji takiej, ze na tym wątku to mozemy być do grudnia 2010...;-)
olkaluś wiem wiem, widzę że ten humorek jak u mnie:cool:

żegnam sie bo u mnie dzisiaj nocuje szwagier z rodziną zajrzę jutro.
Teraz będę mniej zaglądać bo u mnie remont pokoju i mam w nim zimno:-p ale co tam będę siedzieć pod kocykiem i pisać:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry