A dziewczyny nie pisaly dzisiaj, ze jak na recepte to 3 zlile moze kosztowac luteina? bo dzis pytalam w aptece i mi babka mowi 29 zl!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A dziewczyny nie pisaly dzisiaj, ze jak na recepte to 3 zlile moze kosztowac luteina? bo dzis pytalam w aptece i mi babka mowi 29 zl!!!!

no wlasnie dlatgo bylam w szoku.. a poza tym to pani w aptece powiedzial ze na recepte jest tylko. a to chyba byla luteina dopochwowa wiec chyba drozsza od tej pod jezykA dziewczyny nie pisaly dzisiaj, ze jak na recepte to 3 zl![]()

A po co Ci ta luteina? Jaki masz problem (sory, ale sie juz gubue;-))no wlasnie dlatgo bylam w szoku.. a poza tym to pani w aptece powiedzial ze na recepte jest tylko. a to chyba byla luteina dopochwowa wiec chyba drozsza od tej pod jezyk![]()
spoznia mi sie @ i wczoraj zrobilam test w poludnie i druga krecha bardzo blada...wiec jest szansa na fasolke;-)a luteina to tak zeby ciaza rozwijala sie bezpieczniejA po co Ci ta luteina? Jaki masz problem (sory, ale sie juz gubue;-))
bo w pierwszej bralam..a wizyte mam na 2 marca i moze mi wtedy przepisze chociaz nie wiem czy zawsze kobieta musi ja brac...
Aham... Ja nie wiem, czy kazda musi brac, ale chyba nie. Skoro jest wszystko w porzadku...spoznia mi sie @ i wczoraj zrobilam test w poludnie i druga krecha bardzo blada...wiec jest szansa na fasolke;-)a luteina to tak zeby ciaza rozwijala sie bezpieczniejbo w pierwszej bralam..a wizyte mam na 2 marca i moze mi wtedy przepisze chociaz nie wiem czy zawsze kobieta musi ja brac...
![]()

ALE POMIMO TEGO LICZE NA TO,ZE POMOZECIE:-)
tylko rano napisz odrazu jaki wynik zebysmy nieczekaly do wieczora ;-)![]()
Witam sie !
Co prawda nie pisze z domku ,ale pisze
Toska postaraj sie mało pic na noc!!!No i powodzenia...
Toska trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a gdzie wszystkie juz poszly?!!!hehehhehe pewnie do swoich mężulków))
ile moze kosztowac luteina? bo dzis pytalam w aptece i mi babka mowi 29 zl!!!!
nie ma prawa byc droższa to to samo jest przeciezno wlasnie dlatgo bylam w szoku.. a poza tym to pani w aptece powiedzial ze na recepte jest tylko. a to chyba byla luteina dopochwowa wiec chyba drozsza od tej pod jezyk![]()

Ale moze zaktualizuj ja troche (ja to jakis czas temu zrobilam) wyrzucajac osoby, ktore sie tu nie udzielaja, bo strasznie dluga ta lista...

no wiec zeby rozwiac wszystkie watpliwosci - test wyszedł negatywny czyli ciązy brak, teraz czekam na @
Ja zbytnio nie mam na to czasu... Skopiowałam po prostu tą,która była tu podana jako ostatnia.
Nie chciałam nic pisać... Ale ja te bulgoty miałam również,tak na kilka dni przed @... Ale kolejny cykl przed Tobą! Uda się! ;-)