Ubranka super na allegro naprawde można znależć ładne perełki, ja tez zaopatruje się na allegro mają tam ciuszki o wiele tańsze jaki niezniszczone oraz nowe. Znajoma przesłała mi linka do fajnych aukcji Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro przejrzałam i są czadowe i odrazu zamówiłam dwie sukieneczki, paczka przyszła cała i to bardzo szybko.
reklama
Widziałyście ten dziennik dnia i nocy maluszka
Dzienniczek dnia i nocy Maluszka | Dzienniczek dnia i nocy Maluszka | Dzienniczki | Sklep internetowy Brioko.pl
Zrobiłam sobie takie coś podobne w excelu. Zdjęcie mało wyraźne.
Wiem, że to się przydaje na początku. Moja szwagierka zapisywała na kartce na początku ile dziecko zrobiło kupek.
Dzienniczek dnia i nocy Maluszka | Dzienniczek dnia i nocy Maluszka | Dzienniczki | Sklep internetowy Brioko.pl
Wiem, że to się przydaje na początku. Moja szwagierka zapisywała na kartce na początku ile dziecko zrobiło kupek.
Załączniki
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ale fajneWidziałyście ten dziennik dnia i nocy maluszka

AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
maonka fajne...ale niestety nie dla mnie bo ja jestem za mało systematyczna...
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
będę przedłużać umowę w Orange babeczka do mnie dzwoniła
i nie mogę się zdecydować miedzy dwoma telefonami
Samsung Avilla
i Samsung Corby
może któraś z Was ma jakiś z tych i coś mi podpowie?
Samsung Avilla
i Samsung Corby
eee tam zdolna, zgapiłam z brico pomysł. Po co wydawać kasę, jak można zrobić coś samemu.
Samsunga nigdy nie miałam. Byłam wierna noki, ale teraz zdradziłam i mam sony Ericssona. I jestem bardzoooo zadowolona.
Samsunga nigdy nie miałam. Byłam wierna noki, ale teraz zdradziłam i mam sony Ericssona. I jestem bardzoooo zadowolona.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
będę przedłużać umowę w Orange babeczka do mnie dzwoniła
Samsung Avilla
i Samsung Corby
Kwiatuszku-ja zmienialam też dwa tygodnie temu! zastanawiałam się między LG a Avilą. Wzięłam Lg-ka bo Pioter mój się połasił na Avile- trochę czytaliśmy opini nt tego telefonu- i warto go wziążć - ma lepsze notowania od Corby i jest chyba nawet droższy na allegro!mi osobiście bardziej się podoba od tego corby
Ilona1985
Fanka BB :)
Dziewczzyny mnie ogarnal szal zakupowy i dokupilam jeszcze sproo rzeczy, rozek, kocyki, butelki, smoczki,szliniaczki, czapeczki,wklady poporodowe,majteczki porodowe,pieluszki tetrowe i flanelowe,lapki niedrapki,polspiochy bezuciskowe, jeszcze 1komplet ubranek i male gadzety.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ilona no to szał zakupów cie ogarnął! Czekamy na fotki jak to wszystko przyjdzie
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Ilonka poszlas na całośćDziewczzyny mnie ogarnal szal zakupowy i dokupilam jeszcze sproo rzeczy, rozek, kocyki, butelki, smoczki,szliniaczki, czapeczki,wklady poporodowe,majteczki porodowe,pieluszki tetrowe i flanelowe,lapki niedrapki,polspiochy bezuciskowe, jeszcze 1komplet ubranek i male gadzety.
Podziel się: