agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dziewczyny,do listy można się samemu dopisywać. Wystarczy ją zacytować i się dopisać bądź zaktualizować jakieś dane. 
Ja za wszystkimi nie nadążę.

Ja za wszystkimi nie nadążę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

powiem Ci że już mi wszystko jedno złapałam dziś lekkiego doła :-(

dziewczyny wczesniej pisalam ze nosze kolczyk w pepku i nie wiem czy mam juz go wyciagnac czy jak. powiedzcie mi

Agutka dzięki
Jak Twoje samopoczucie?
produkujesz, produkujesz srednio w roku 2750, a w miesiacu ok 230![]()

Lenka fasolka Cie usypiaczy Wam też chce się dzisiaj tak spać?ja nie umiem spać w dzień a dzisiaj spałam ze 2 godziny.ta zima mnie chyba wykończy...![]()
a nie zima...no tak czytałam...i skomentowałam...no co Ty jakiego doła? Szczesciaro płodne Ci się zaczęły...do roboty, a nie rozpaczaj;-) a poważnie nie łam się kochana...zamówiłąm dla Nas bociana w tym i nastepnym cyklu![]()
...wiem wiem że płodne, wczoraj już było przytulanko ale chyba jeszcze nic z tego bo dużo wyleciałao wieć to nie był szczyt owu poza tym u mnie chyba przypada na 17dc 
ja chyba mialam pozycje ze miednica i biodra byly wysoko i pozniej troche lezalam chyba z 15 min i tak powstala fasolka he he;-)mam nadzieje że w końcu dotrze do Nas ten bocian bo już się zastanawiam czy jakiś ślepy on czy co.......wiem wiem że płodne, wczoraj już było przytulanko ale chyba jeszcze nic z tego bo dużo wyleciałao wieć to nie był szczyt owu poza tym u mnie chyba przypada na 17dc
![]()

ja chyba mialam pozycje ze miednica i biodra byly wysoko i pozniej troche lezalam chyba z 15 min i tak powstala fasolka he he![]()

Teraz ok,bo wróciłam właśnie z zakupów z Zuzią... Ale ogólnie kicha. Zaczynam wątpić. Mam dochę. :-(
Hahaha,jakie szybkie wyliczenie!![]()
![]()
he heja ostatnio gdzieś wyczytałam że pozycja nie ma specjalnego znaczenia ale jak sprawdzona to chętnie wypróbuje![]()

a polecam mi pomogla